The Dark Crystal: Age of Resistance

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
The Dark Crystal: Age of Resistance is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 30 augustus 2019.

De wereld van Thra is stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Dark Crystal: Age of Resistance - Seizoen 1

9.5

The Dark Crystal: Age of Resistance - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (18)

Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
ma 28 september
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
wo 23 september
2
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
di 22 september
2

Populaire reacties (1)

10
31 aug 2019
Wou zo mooi gemaakt en zo levens echt je vergeet bijna dat het poppen zijn!!

Vergelijkbare series

Firefly
2 stemmen
Doctor Who
2 stemmen