The Dark Crystal: Age of Resistance

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
The Dark Crystal: Age of Resistance is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 30 augustus 2019.

De wereld van Thra is stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Dark Crystal: Age of Resistance - Seizoen 1

9.5

The Dark Crystal: Age of Resistance - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (7)

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
6 mei 2021
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
22 sep 2020
2

Populaire reacties (1)

10
31 aug 2019
Wou zo mooi gemaakt en zo levens echt je vergeet bijna dat het poppen zijn!!

Vergelijkbare series

Firefly
2 stemmen
Doctor Who
2 stemmen