Leuk?
1
11
Bekijk stemmen

Netflix cancelt The Dark Crystal: Age of Resistance

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.

The Dark Crystal: Age of Resistance ging vorig jaar in augustus in première bij Netflix. Ondanks dat de serie de Emmy voor 'Outstanding Children’s Program' heeft gewonnen, heeft Netflix besloten om de fantasieserie niet te vernieuwen. Dat betekent dat er geen tweede seizoen van The Dark Crystal: Age of Resistance zal verschijnen.

Uitvoerend producent Lisa Henson (Julie's Greenroom) zei over de beëindiging van de serie het volgende: "We weten dat fans graag willen weten hoe dit hoofdstuk van The Dark Crystal-saga eindigt, we zullen zoeken naar manieren om dat verhaal in de toekomst te vertellen."

Video on youtube


The Dark Crystal: Age of Resistance speelt zich af in de stervende wereld van Thra. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint, wanneer drie Gelfling de waarheid achter de macht van de kwaadaardige Skeksis ontdekken. Skeksis heeft de Crystal of Truth, een bron van ongekende kracht in het hart van Thra, beschadigd. De serie werd gebaseerd op de film The Dark Crystal uit 1982 van Jim Henson. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen in de film.
Vorige aflevering
A Single Piece Was Lost
A Single Piece Was Lost
01x10
Leuk?
1
11
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_rickii
22 sep 2020 18:30 -
Doodzonde
Reageer
avatar_TragicError
22 sep 2020 22:40 -
Erg jammer, een project waar mening filmmaker en/of kunstenaar zijn of haar kunnen kon laten zien. Bijna ouderwets ambachtelijk, opzij gezet voor geld.
Reageer
The Dark Crystal: Age of Resistance