The Dark Crystal: Age of Resistance

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
11
Bekijk stemmen

Netflix cancelt The Dark Crystal: Age of Resistance

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.

The Dark Crystal: Age of Resistance ging vorig jaar in augustus in première bij Netflix. Ondanks dat de serie de Emmy voor 'Outstanding Children’s Program' heeft gewonnen, heeft Netflix besloten om de fantasieserie niet te vernieuwen. Dat betekent dat er geen tweede seizoen van The Dark Crystal: Age of Resistance zal verschijnen.

Uitvoerend producent Lisa Henson (Julie's Greenroom) zei over de beëindiging van de serie het volgende: "We weten dat fans graag willen weten hoe dit hoofdstuk van The Dark Crystal-saga eindigt, we zullen zoeken naar manieren om dat verhaal in de toekomst te vertellen."The Dark Crystal: Age of Resistance speelt zich af in de stervende wereld van Thra. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint, wanneer drie Gelfling de waarheid achter de macht van de kwaadaardige Skeksis ontdekken. Skeksis heeft de Crystal of Truth, een bron van ongekende kracht in het hart van Thra, beschadigd. De serie werd gebaseerd op de film The Dark Crystal uit 1982 van Jim Henson. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen in de film.
Vorige aflevering
A Single Piece Was Lost
A Single Piece Was Lost
01x10
Leuk?
1
11
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_rickii
22 sep 2020 18:30 -
Doodzonde
Reageer
avatar_TragicError
22 sep 2020 22:40 -
Erg jammer, een project waar mening filmmaker en/of kunstenaar zijn of haar kunnen kon laten zien. Bijna ouderwets ambachtelijk, opzij gezet voor geld.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00