Squid Game

7.9 / 10
55 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/9afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2021 - heden
Genres:DramaMysterie
Netwerk:Netflix
Squid Game is een Zuid-Koreaanse mysterieuze dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 17 september 2021.

Honderden spelers met geldgebrek accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan kinderspellen. Binnen wacht een verleidelijke prijs - met dodelijk hoge inzetten.
Serie van het Jaar3x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
2e plaats in Beste serie van 2021
3e plaats in Beste nieuwe serie van 2021
3e plaats in Beste anderstalige serie van 2021
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (12)

avatar latevogel
8
13 okt 2021
latevogel
8 • 1 seconde geleden
Eén van de spannendste series van de afgelopen tijd met ook nog eens en dat is belangrijk, uitstekende acteurs!
De serie komt uit Zuid-Korea, een land wat de laatste jaren erg in opkomst is sinds wij als westerlingen erachter zijn gekomen dat buiten de Engelstalige gebieden ook filmindustrie bestaat die (erg) goed is. Denk b.v. aan Spaanstalige en Scandinavische films en series.

Ik kwam als kijker bij deze serie, dankzij de 'enorme' aandacht die eraan wordt geschonken dankzij het feit dat Netflix (bedoeld of onbedoeld) de leeftijdsgrens verkeerd had weergegeven. Er stond eerst 12 jaar bij, terwijl het eigenlijk voor 16 jaar en ouder publiek is bedoeld.

Na de eerste afleveringen was ik er gelijk ook een fan van, mooie en uitgediepte scènes, prima verhaal en een mooie setting van de serie. Ook de acteurs zijn erg belangrijk in de serie, je leert hen goed kennen met al hun problemen.
Ja, problemen want de één heeft nog grotere schulden dan de ander en de maatschappelijke status van sommigen zou op straat liggen als het volk erachter zou komen dat die status gebaseerd is op een krampachtig vasthouden daarvan door de personen in kwestie. En daardoor steeds dieper het moeras inzakken is het gevolg!

Prachtserie en ik kan iedereen deze aanraden.
(vanaf 16 jaar)

Een 8+
avatar Tamino
10
27 sep 2021
Deze serie is wel echt top niveau!! Dit is wat netflix nodig heeft
Squid Game