Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Mon 13 September
Ook voor de maand september hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
Mon 30 August
1
Otis en de rest van de Sex Education-gang zullen dit najaar terugkeren bij Netflix voor meer capriolen.
Sun 27 June
Wie nam de meest begeerde prijzen van de Britse televisie mee naar huis dit jaar?
7 Jun 2021
De nominaties zijn bekend gemaakt en op zondag 6 juni zullen we weten wie er met de BATFA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
28 Apr 2021
6
In deze aflevering nemen Mandy en Peter je mee door de uitslagen van de Serie van het jaar verkiezing.
7 Feb 2021
Jullie hebben massaal gestemd dit jaar, zelfs weer meer dan verleden jaar. In sommige categorieën was het heel spannend, maar hieronder zie je wie er uiteindelijk met de felbegeerde MijnSerie Award vandoor is gegaan.
8 Feb 2021
7
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Asa Butterfield ook op zijn cv heeft staan.
4 Feb 2021
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie bingewatch serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
25 Dec 2020
7
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beste serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
3 Jan 2021
8
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie acteur. Tussen maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
30 Dec 2020
4