Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, seizoen 2 - aflevering 8

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Good Fight

In de uitzending van vorige week stelde ik de vraag of The Good Wife spin-off The Good Fight zijn torenhoge verwachtingen heeft kunnen inlossen. Ik kan na één seizoen van slechts tien afleveringen zeggen: dat hebben ze zeker.

The Good Fight kan zich met gemak meten aan kijkcijferkanon The Good Wife. Het is heerlijk om te zien hoe de drie dames zich verplaatsen in een juridische mannenwereld en zich met gemak, af en toen een klein wankel moment daar gelaten, staande kunnen houden. De toon wordt al gezet in de prachtige leader, die heel symbolisch is voor de strijd waar Diane, Lucca en Maia voor staan.

Dat Marissa Gold, dochter van Eli Gold, mee is gekomen uit The Good Wife is een absolute aanwinst. Gelukkig heeft CBS besloten om de serie een tweede seizoen te geven en van mij mag het. Een goede juridische serie mag eigenlijk niet ontbreken in je wekelijkse portie series. Niet alleen krijgt The Good Fight een tweede seizoen maar ook dertien afleveringen. Of dat zo blijft is nog niet te zeggen maar positief is het wel.

De toekomst van The Good Fight ziet er rooskleurig uit en ik hoop dan ook op nog vele seizoenen. Grote zus The Good Wife heeft zeven seizoenen gehad met 156 afleveringen. Kom maar op met The Good Fight voor de komende zeven jaar. Ik zal deze niet snel uit mijn-te-kijken lijstje schrapen. En kijk je nog niet en heb je wel naar The Good Wife gekeken? Waar wacht je nog op…

Dit was de radiocolumn. Wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Kate Bush – This Woman’s Work

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Peter en Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten