Prodigal Son

8.3 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
ma 14 oktober
En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste nieuwe serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.
di 8 oktober
1
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
vr 30 augustus
2
Wu-Tang: An American Saga, The Spy, The I-Land, Undone, Perfect Harmony, Emergence, Evil, Godfather of Harlem en Harkum zijn maar een paar nieuwe titels van series die in september 2019 in première gaan.
za 31 augustus
1
De één na laatste zender van de grote vijf die het herfstschema bekend maakt is FOX. Het wachten is nu alleen nog op ABC.
25 jun 2019
FOX heeft net als NBC deze week al hun schema bekend gemaakt. Het schema heeft wat minder series. Dit heeft alles te maken met het football-schema.
14 mei 2019