Prodigal Son

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en nieuw castlid aangekondigd voor tweede seizoen Prodigal Son

Binnekort keert Prodigal Son terug met een tweede seizoen en een nieuw castlid. Catherine Zeta-Jones voegt zich bij de castleden.

De serie volgt het personage Malcolm Bright die werkt voor de NYPD. Catherine Zeta-Jones (Queen America) voegt zich in het tweede seizoen bij onder andere Michael Sheen (Masters of Sex) and Thomas Payne (The Walking Dead). Zeta-Jones zal te zien zijn als Dr. Vivian Capshaw, arts van Claremont Psychiatric.

Het tweede seizoen van de serie gaat 12 januari in première bij FOX. Vorig jaar mei werd de serie vernieuwd met het tweede seizoen, nadat het eerste seizoen de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken van het seizoen 2019/2020 werd.


Catherine Zeta-Jones

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Payne). Zijn vader Dr. Martin Whitly (Sheen) is de beruchte seriemoordenaar De Chirurg, waardoor Bright nu het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen
Vorige aflevering
It’s All In The Execution
02x01
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2