Prodigal Son

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son krijgt volledig seizoen

En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste nieuwe serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.

FOX heeft nog negen afleveringen erbij besteld. Daarmee komt het eerste seizoen dat op 23 september in première ging op 22 afleveringen. Castleden zijn onder anderen Tom Payne, Michael Sheen, Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Halston Sage en Keiko Agena.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Payne), die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren 90 was zijn vader Dr. Martin Whitly (Sheen) een van de slechteriken – hij was de beruchte seriemoordenaar De Chirurg – en heeft minstens 23 mensen vermoord. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog; moord zit in de familie. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Hij werkt daarbij samen met zijn mentor Gil Arroyo (Phillips). En twee detectives, de no-nonsens Dani Powell (Perrineau) en de geboren en getogen New Yorker JT Tarmel (Harts) die zich afvraagt of Bright ook niet een psychopaat is.Er zijn drie afleveringen uitgezonden, de volgende is op 14 oktober, en de kijkcijfers zijn niet slecht met gemiddeld 3,97 miljoen kijkers. De première was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders dit seizoen. De serie trok via diverse platformen en met de herhaling op vrijdag meer dan tien miljoen kijkers.
Vorige aflevering
Silent Night
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
08 okt 2019 21:17 -
Yes, leuke en aparte serie
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
11