Prodigal Son

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son krijgt volledig seizoen

En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste nieuwe serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.

FOX heeft nog negen afleveringen erbij besteld. Daarmee komt het eerste seizoen dat op 23 september in première ging op 22 afleveringen. Castleden zijn onder anderen Tom Payne, Michael Sheen, Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Halston Sage en Keiko Agena.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Payne), die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren 90 was zijn vader Dr. Martin Whitly (Sheen) een van de slechteriken – hij was de beruchte seriemoordenaar De Chirurg – en heeft minstens 23 mensen vermoord. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog; moord zit in de familie. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Hij werkt daarbij samen met zijn mentor Gil Arroyo (Phillips). En twee detectives, de no-nonsens Dani Powell (Perrineau) en de geboren en getogen New Yorker JT Tarmel (Harts) die zich afvraagt of Bright ook niet een psychopaat is.Er zijn drie afleveringen uitgezonden, de volgende is op 14 oktober, en de kijkcijfers zijn niet slecht met gemiddeld 3,97 miljoen kijkers. De première was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders dit seizoen. De serie trok via diverse platformen en met de herhaling op vrijdag meer dan tien miljoen kijkers.
Vorige aflevering
Alone Time
01x11
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
08 okt 2019 21:17 -
Yes, leuke en aparte serie
Reageer

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
1