Prodigal Son

8.3 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son krijgt volledig seizoen

En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste nieuwe serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.

FOX heeft nog negen afleveringen erbij besteld. Daarmee komt het eerste seizoen dat op 23 september in première ging op 22 afleveringen. Castleden zijn onder anderen Tom Payne, Michael Sheen, Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Halston Sage en Keiko Agena.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Payne), die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren 90 was zijn vader Dr. Martin Whitly (Sheen) een van de slechteriken – hij was de beruchte seriemoordenaar De Chirurg – en heeft minstens 23 mensen vermoord. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog; moord zit in de familie. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Hij werkt daarbij samen met zijn mentor Gil Arroyo (Phillips). En twee detectives, de no-nonsens Dani Powell (Perrineau) en de geboren en getogen New Yorker JT Tarmel (Harts) die zich afvraagt of Bright ook niet een psychopaat is.



Er zijn drie afleveringen uitgezonden, de volgende is op 14 oktober, en de kijkcijfers zijn niet slecht met gemiddeld 3,97 miljoen kijkers. De première was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders dit seizoen. De serie trok via diverse platformen en met de herhaling op vrijdag meer dan tien miljoen kijkers.
Vorige aflevering
Designer Complicity
01x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
08 okt 2019 21:17 -
Yes, leuke en aparte serie
Reageer

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5