Prodigal Son

8.3 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Lyannah
-
01 okt 2019 22:18 -
Het idee is ok...uitvoering matig. Vind Tom Payne niet overtuigend acteren. En de vader is irritant, zgn een complexe seriemoordenaar maar eigenlijk een kinderachtige doordrammer. Ik kijk 3 afleveringen en dan maak ik een beslissing of ik m verder kijk. Nu in aflevering 2 kan het mij nog niet boeien...
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_H3nDri3
02 okt 2019 12:14
Ben na de pilot gestopt. Net als jij had ik er ook meer van verwacht, maar zie dit uitmonden in een langdradig verhaal. Martin Sheen, die de vader speelt, vind ik normaal een prima acteur, maar hij zet zijn karakter nou wel heel overdreven neer.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.