Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FOX vernieuwt en cancelt

FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.

Prodigal Son hoeft niet te wachten op nieuws, de dramaserie krijgt geen derde seizoen bij FOX. En het is nog niet geheel duidelijk of Warner Bros TV de serie elders gaat proberen onder te brengen. HBO Max zou de logische keuze zijn voor de procedurele misdaadserie.De katten uit Call Me Kat zijn heerlijk aan het spinnen. De komedieserie gebaseerd op de Britse serie Miranda is vernieuwd met een tweede seizoen. De multicamera-serie, met Mayim Malik (The Big Bang Theory) in de hoofdrol, heeft van januari tot maart dit jaar dertien afleveringen gekregen met 2.61 miljoen kijker gemiddeld. De serie gaat darmee de boeken in als één van de best bekeken komedies dit jaar.The Moodys (US) van FOX moeten nog wachten op een beslissing als de laatste drie aflevering eindelijk op het schema zijn beland. Op 6 juni zullen twee afleveringen worden uitgezonden en de laatste, wellecht allerlaatste aflevering, zal op 20 juni worden uitgezonden bij FOX.

Over de animatieseries heeft FOX al een beslissing genomen, Bless The Harts is gecanceld en The Simpsons, Family Guy en Bob's Burgers en de nieuwe serie The Great North zijn vernieuwd.

9-1-1, 9-1-1: Lone Star en The Resident zitten nog in de bubbel te wachten op een beslissing. Al is de verwachting dat de goed presterende medische dramaserie The Resident wel vernieuwd zal worden.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
11 mei 2021 18:17 -
The Simpsons gaan ook maar door, zeg. 34 seizoenen al!
Reageer
avatar_sarlottje
11 mei 2021 19:43 -
Jammer dat Prodigal Son vooralsnog gecanceld is!
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00