Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

FOX vernieuwt en cancelt

FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Prodigal Son hoeft niet te wachten op nieuws, de dramaserie krijgt geen derde seizoen bij FOX. En het is nog niet geheel duidelijk of Warner Bros TV de serie elders gaat proberen onder te brengen. HBO Max zou de logische keuze zijn voor de procedurele misdaadserie.



De katten uit Call Me Kat zijn heerlijk aan het spinnen. De komedieserie gebaseerd op de Britse serie Miranda is vernieuwd met een tweede seizoen. De multicamera-serie, met Mayim Malik (The Big Bang Theory) in de hoofdrol, heeft van januari tot maart dit jaar dertien afleveringen gekregen met 2.61 miljoen kijker gemiddeld. De serie gaat darmee de boeken in als één van de best bekeken komedies dit jaar.



The Moodys (US) van FOX moeten nog wachten op een beslissing als de laatste drie aflevering eindelijk op het schema zijn beland. Op 6 juni zullen twee afleveringen worden uitgezonden en de laatste, wellecht allerlaatste aflevering, zal op 20 juni worden uitgezonden bij FOX.

Over de animatieseries heeft FOX al een beslissing genomen, Bless The Harts is gecanceld en The Simpsons, Family Guy en Bob's Burgers en de nieuwe serie The Great North zijn vernieuwd.

9-1-1, 9-1-1: Lone Star en The Resident zitten nog in de bubbel te wachten op een beslissing. Al is de verwachting dat de goed presterende medische dramaserie The Resident wel vernieuwd zal worden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

BlackBiker
BlackBiker 11 mei 2021, 18:17
The Simpsons gaan ook maar door, zeg. 34 seizoenen al!
sarlottje
sarlottje 11 mei 2021, 19:43
Jammer dat Prodigal Son vooralsnog gecanceld is!
Log in om een reactie achter te laten