Prodigal Son

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/33afleveringen/2019 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:FOX
Prodigal Son is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. De serie ging in première op 23 september 2019.

'Prodigal Son' volgt het karakter van Malcolm Bright, die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren '90 was zijn vader een van de slechtste - een beruchte seriemoordenaar die 'De chirurg' heette. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog; moord is het familiebedrijf. Bright gebruikt zijn verwrongen genie om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Ondertussen moet hij omgaan met zijn manipulatieve moeder, een vervelende normale zus en een moorddadige vader die nog steeds probeert zich te binden aan zijn verloren zoon en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (1)

Prodigal Son - Seizoen 1 (DVD)

7

Nieuws (13)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 september
1
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
ma 21 juni
9
CBS wist duidelijk wat het deed toen het in februari besloot om Queen Latifah's The Equalizer-reboot achter Super Bowl te lanceren. De serie trok 20,4 miljoen kijkers, en een aanzienlijk percentage van dat publiek bleef trouw elke week kijken.
27 mei 2021

Populaire reacties (6)

8.3
26 nov 2019
Eindelijk weer eens een serie die spannend en onvoorspelbaar is! Wat een top serie!
8
06 nov 2019
De hele cast moet er even inkomen maar daarna word het toch steeds beter, dit is denk ik echt zo'n serie die een aflevering of 6 nodig heeft om op volle gang te komen. Niet perse baanbrekend en haalt het (nog) niet bij een serie als Hannibal bijv qua intensiteit maar kijkt wel lekker weg. Maar ik hou dan ook wel van series zoals Criminal Minds en Mindhunter. Plus ik ben nu toch wel nieuwsgierig wat Malcolm allemaal weggestopt heeft in dat hoofdje van hem. Dus ik blijf kijken

Vergelijkbare series

Veronica Mars
3 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
The Mentalist
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Elementary
2 stemmen