Prodigal Son

8.3 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2019 - heden
NetwerkFOX
1x5 21 oktober 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:FOX
Prodigal Son is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. De serie ging in première op 23 september 2019.

'Prodigal Son' volgt het karakter van Malcolm Bright, die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren '90 was zijn vader een van de slechtste - een beruchte seriemoordenaar die 'De chirurg' heette. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog; moord is het familiebedrijf. Bright gebruikt zijn verwrongen genie om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Ondertussen moet hij omgaan met zijn manipulatieve moeder, een vervelende normale zus en een moorddadige vader die nog steeds probeert zich te binden aan zijn verloren zoon en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Prodigal Son.

Nieuws (6)

Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
ma 14 oktober
En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste nieuwe serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.
di 8 oktober
1
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
vr 30 augustus
2

Populaire reacties (2)

-
01 okt 2019
Het idee is ok...uitvoering matig. Vind Tom Payne niet overtuigend acteren. En de vader is irritant, zgn een complexe seriemoordenaar maar eigenlijk een kinderachtige doordrammer. Ik kijk 3 afleveringen en dan maak ik een beslissing of ik m verder kijk. Nu in aflevering 2 kan het mij nog niet boeien...

Vergelijkbare series