Prodigal Son

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.

De première van Prodigal Son was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders van het seizoen 2019/2020 en kreeg toen als eerste nieuwe serie een order voor een volledig seizoen. FOX heeft Prodigal Son nu vernieuwd met een tweede seizoen.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Tom Payne, The Walking Dead). Zijn vader Dr. Martin Whitly (Michael Sheen, Masters of Sex) is de beruchte seriemoordenaar De Chirurg, waardoor Bright nu het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Bekijk hieronder vast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Vorige aflevering
Like Father...
Like Father...
01x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08