Prodigal Son

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.

De première van Prodigal Son was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders van het seizoen 2019/2020 en kreeg toen als eerste nieuwe serie een order voor een volledig seizoen. FOX heeft Prodigal Son nu vernieuwd met een tweede seizoen.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Tom Payne, The Walking Dead). Zijn vader Dr. Martin Whitly (Michael Sheen, Masters of Sex) is de beruchte seriemoordenaar De Chirurg, waardoor Bright nu het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Bekijk hieronder vast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Vorige aflevering
Like Father...
Like Father...
01x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
vrijdag, 09:00