Prodigal Son

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.

De première van Prodigal Son was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders van het seizoen 2019/2020 en kreeg toen als eerste nieuwe serie een order voor een volledig seizoen. FOX heeft Prodigal Son nu vernieuwd met een tweede seizoen.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Tom Payne, The Walking Dead). Zijn vader Dr. Martin Whitly (Michael Sheen, Masters of Sex) is de beruchte seriemoordenaar De Chirurg, waardoor Bright nu het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Bekijk hieronder vast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Vorige aflevering
Like Father...
Like Father...
01x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00