Prodigal Son

8,0 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Prodigal Son vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.

De première van Prodigal Son was de best bekeken nieuwe serie van alle netwerken/zenders van het seizoen 2019/2020 en kreeg toen als eerste nieuwe serie een order voor een volledig seizoen. FOX heeft Prodigal Son nu vernieuwd met een tweede seizoen.

Prodigal Son volgt Malcolm Bright (Tom Payne, The Walking Dead). Zijn vader Dr. Martin Whitly (Michael Sheen, Masters of Sex) is de beruchte seriemoordenaar De Chirurg, waardoor Bright nu het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken. Bright gebruikt zijn geniale verwrongen brein om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Bekijk hieronder vast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Vorige aflevering
Like Father...
Like Father...
01x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2