Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 33

Inhoud

  Met vakantie gaan is heel leuk en ook ontspannend, maar het brengt ook wat nadelen met zich mee. Het nieuws gaat namelijk niet met vakantie, om maar één nadeel te noemen. Vandaar dat het weekoverzicht van de laatste week van mijn vakantie (de officiële schoolvakanties eindigen pas op 30 augustus) van 10 augustus tot en met 16 augustus extra gevuld is met nieuws en feiten.

  Series
  American Ninja Warrior
  - NBC heeft de competitieve reality-tv serie American Ninja Warrior vernieuwd met een achtste seizoen. Het zevende seizoen van American Ninja Warriors heeft inmiddels een record aantal kijkers behaald; zeven miljoen om precies te zijn.

  Chicago Med
  - De Chicago Fire spin-off Chicago Med heeft maar liefst twee acteurs toegevoegd aan de vaste castledenlijst. Rachel Dipillo (Jane the Virgin) gaat de rol spelen van stagiaire Dr. Sarah Reese. Torrey DeVitto (Pretty Little Liars) voegt zich bij de cast van Chicago Med als de zwangere eerste hulp arts Dr. Lilly Manning. Chicago Med stond gepland om in première te gaan op 10 november, maar die premièredatum is verschoven naar 17 november. (Tip van Inna1989) foto: Torrey DeVitto

  Deadwood
  - Voor alle fans die nog steeds het idee hebben dat Deadwood nooit echt is afgerond is er misschien goed nieuws. Garret Dillahunt, hij speelde Jack McCall in de donkere western, heeft via twitter laten weten dat er wellicht een film aan zit te komen. Maar HBO heeft op de tweets gereageerd en gezegd dat het slechts verkennende gesprekken zijn en nog niets concreet is besloten. Zie hieronder de betreffende tweets:


  Dexter
  - Als het aan David Nevins (Showtime president) ligt komt er een negende seizoen van Dexter. Nevins zou een wederopstanding wensen als The X Files of Prison Break. Misschien is het een mogelijkheid om Dexter wel netjes af te ronden, want in de ogen van vele critici en fans was het laatste seizoen acht, op zijn zachts gezegd, broddelwerk. Of Nevins zijn wens uit zal komen? Alleen tijd zal het leren.

  Dog with a Blog
  - Na drie seizoenen heeft Disney Channel een eind gemaakt aan de blog van Stan. Disney Channel moet het nog officieel maken maar Beth Littleford, die Ellen speelt in Dog with a Blog, heeft bevestigd in een interview dat Dog with a Blog gecanceld is. Ze noemt het zelfs ‘een hartverscheurend verlies.’ Zie hieronder het interview:
  Video on youtube


  Gogglebox
  - Channel 4 heeft een special Gogglebox besteld voor de kerst; Gogglebox Kids is een eenmalige één uur durende special. In de special krijgen we te zien hoe kinderen tot 13 jaar televisie beleven.

  The Good Witch
  - Ergens in oktober 2015, dat is alles wat Hallmark Channel wil loslaten over de startdatum van het tweede seizoen van de The Good Witch. Ergens in oktober komt er een speciale sneak peak uitzending van twee uur. Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rond de betoverende The Good Witch.

  Jane the Virgin
  - Britney Spears trekt de stoute schoenen aan en doet weer een poging om haar acteer carrière vlot te trekken. Na Crossroads, die vernietigende recensies kreeg en flopte, heeft de zangeres een rolletje gekregen in de komedieserie Jane the Virgin. Spears bracht het nieuws zelf naar buiten via twitter:

  Longmire
  - Het vierde seizoen van Longmire gaat op donderdag 10 september 2015 van start bij Netflix. Zie hieronder voor de sneak peak en trailer video’s:
  Video on youtube


  Video on youtube


  Love & Hip Hop Hollywood
  - De reality-tv serie Love & Hip Hop Hollywood keert terug naar California voor een tweede seizoen op maandag 7 september om 20.00 uur.

  Odd Mom Out
  - Bravo’s eerste originele gescripte komedie krijgt een tweede seizoen. Bravo heeft dit 10 augustus officieel bekend gemaakt en het tweede seizoen van de komedieserie Odd Mom Out zal in 2016 terugkeren. Het is nog niet bekend gemaakt hoeveel afleveringen het tweede seizoen van Odd Mom Out zal krijgen.

  Penny Dreadful
  - Of de vernieuwing er komt is nog niet officieel, maar Penny Dreadful heeft wel het groene licht gekregen voor een eventueel vierde seizoen. David Nevins, president bij Showtime, heeft het idee dat de serie Penny Dreadful nu pas gaat beginnen.

  Rick and Morty
  - Wetenschapper Rick mag samen met zijn kleinzoon Morty voor een derde keer het universum gaan ontdekken. Adult Swim heeft de animatieserie Rick and Morty vernieuwd met een derde seizoen terwijl het tweede seizoen nog in volle gang is. Op zondag 16 augustus 2015 wordt aflevering vier uitgezonden van de komische animatie serie Rick and Morty.

  The Exes
  - TV Land heeft hun laatst overgebleven originele multi-camera komedie gecanceld na vier seizoenen. De allerlaatste afleveringen zullen vanaf woensdag 12 augustus uitgezonden worden. Actrice Kristen Johnston heeft het nieuws via twitter bevestigd:

  The Last Ship
  - De mannen en vrouwen van de Nathan James mogen voor een derde tour komen opdraven om de wereld te redden. TNT doet op nieuw een beroep op The Last Ship, de actie-avonturen serie krijgt een dertiendelig derde seizoen die in de zomer van 2016 van start zal gaan. The Last Ship is op dit moment de best bekeken gescripte serie van TNT. Het tweede seizoen zal op 6 september eindigen met een spannende cliffhanger.

  The Tonight Show with Jimmy Fallon
  - Jimmy Fallon zal tenminste nog te zien zijn tot 2021. NBC Entertainment heeft The Tonight Show with Jimmy Fallon vernieuwd voor zeker zes jaar. Fallon heeft namelijk bijgetekend voor nog eens zes jaar tot 2021. Jimmy Fallon nam in 2014 het stokje over van Jay Leno die 21 jaar lang de show gepresenteerd heeft.

  Web Therapy
  - De komedieserie met Lisa Kudrow Web Therapy is gecanceld. Showtime president David Nevins heeft bevestigd dat er geen vijfde seizoen komt van Web Therapy. De laatste aflevering van het vierde en nu laatste seizoen werd op 28 januari 2015 uitgezonden.

  Nieuwe Series
  Lopez
  - TV Land heeft een nieuwe George Lopez komedie besteld. De serie gaat Lopez heten en zal twaalf aflevering krijgen in het eerste seizoen die in 2016 in première zal gaan. De half uur durende single camera komedie zal draaien om Amerka’s meest succesvolle stand-up komediant, George Lopez. Lopez verkent de wereld van George die worstelt met het leven in twee werelden en vaak crisis heeft die hij zelf veroorzaakt. Hij is te rijk om terug te gaan naar de werkende klasse met Latino achtergrond en te ‘donker/Latino’ om rustig te kunnen leven tussen de rijke beroemdheden. George Lopez heeft vooral problemen door George Lopez te zijn.

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
  Fox en NBC
  - Er zijn drie pilots uitgelekt deze week. Fox Lucifer en Minority Report en NBC Blindspot zijn nu te bekijken op het wereldwijde web. Het is niet duidelijk of dit een publiciteitsstunt is om meer kijkers te trekken als de series gaan beginnen of dat het daadwerkelijk het werk is van hackers.

  Hulu
  - Hulu heeft de herfst start en première datums aangekondigd van diverse series.
  * The Awesomes (seizoen 3) – 8 september
  * The Mindy Project (Seizoen 4) – 15 september
  * Casual (première) – 7 oktober
  * RocketJump: The Show (première) – 21 oktober
  De premièredatums van The Way en 11/22/63 worden ‘binnenkort’ aangekondigd.

  NBC
  - NBC heeft een verandering aangebracht in het herfstschema. Heroes Reborn krijgt op 24 september een twee uur durende première aflevering waardoor de start van het derde seizoen van The Blacklist verplaatst wordt naar 1 oktober.

  Showtime
  - Showtime heeft twee series vernieuwd met een vierde seizoen. Ray Donovan en Masters of Sex zullen beide in 2016 terugkeren voor een vierde ronde. (Tip: Dubst3p) Ook heeft Showtime aangekondigd dat het zesde seizoen van Shameless en de première van Billions op zondag 17 januari van start zullen gaan.

  Syfy
  - De premièredatums van de tiendelige serie The Expanse en de miniserie Childhood’s End zijn bekend gemaakt door Syfy. The Expanse zal een twee avonden première krijgen op maandag 14 en dinsdag 15 december. Daarna gaat de serie door op de dinsdagavond om 22.00 uur. Childhood’s End is aangekondigd als een één seizoen zesdelige miniserie en er zijn geen plannen voor een tweede seizoen. Childhood's End zal in première gaan op maandag 14 december van 20.00 tot 22.00 uur en de volgende vier afleveringen worden op dinsdag 15 en woensdag 16 december uitgezonden om dezelfde tijd.

  The CW
  - The CW heeft twee ongescripte series vernieuwd. Penn & Teller: Fool Us is vernieuwd met een derde seizoen en Whose Line Is It Anyway krijgt een twaalfde seizoen. Beide series zullen terugkeren in 2016 na een gestaag zomerseizoen in 2015.
  The CW had nog een aankondiging in petto. Hoewel Constantine is gecanceld zal Constantine, gespeeld door Matt Ryan, en zijn trenchcoat terugkeren in het derde seizoen van Arrow. Matt Ryan deed zelf de aankondiging op twitter:

  USA Network
  - USA Network heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Satisfaction op vrijdag 2 oktober 2015 van start zal gaan. Dat houdt in dat Satisfaction van de zomer naar de herfst is verplaatst. Colony de nieuwe serie van USA Network zal op donderdag 14 januari in première gaan om 22.00 uur direct na WWE Smackdown.

  Nominaties en Prijzen
  Television Critics Association Awards
  - Ook dit jaar hebben 220 televisiecritici en journalisten weer de prijzen uitgedeeld voor de 31ste Television Critics Association Awards, klik hier voor de complete lijst.

  MijnSerie
  Kijkcijfers
  - Klik hier voor de kijkcijfers van week 32.

  Prijsvragen
  - Tot 19 augustus heb je nog de tijd om een DVD te winnen van The Firm, klik hier om nog mee te doen.

  Zo, vanaf nu gaat het ‘gewone’ leven weer beginnen. Man naar het werk, dochter naar school en ik…er is genoeg te beleven op serie gebied qua nieuws en feiten dat ik mij niet hoef te vervelen. En ook deze week komen er weer series uit, dus niemand hoeft zich te vervelen, want de lang verwachte spin-off Fear The Walking Dead gaat op zondag 23 augustus in première. Mocht je nog vakantie hebben; heel veel plezier en mocht je vakantie afgelopen zijn; werk ze. Doe wel altijd rustig aan en houd je hoofd, drinken en televisie koel. Tot volgende week.

  Met overzichtelijke zomergroet

  Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (3)

  avatar_Inna1989
  17 aug 2015 13:27 -
  Mandy,
  Goed geschreven van Chicago Med, maar ik was nog iets vergeten te zeggen maar dacht dat je dat wel wist.
  Laurie Holden (The Walking Dead) als rol ER chirurg Dr. Hannah Tramble die stopt met de serie Chicago Med i.v.m. familie redenen.
  Bedankt voor de rest.
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  17 aug 2015 13:41
  Nee helaas, ik had daar niets over gelezen. Maar nu kan iedereen het lezen in jou reactie, gelukkig.
  Reageer
  avatar_Inna1989
  17 aug 2015 13:45
  Joa idd.
  Reageer