Dog with a Blog

6.8 / 10
23 min
Komedie, Kinder
Volg deze serie
6.8 / 10
3seizoenen/70afleveringen/2012 - 2015 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20122015 (Beëindigd)
Genres:KomedieKinder
Dog with a Blog is een Amerikaanse comedyserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 12 oktober 2012.

Omdat stiefbroer Tyler en stiefzus Avery moeite hebben om aan de nieuwe samengestelde familie te wennen, adopteert papa een hond in de hoop dat het de kinderen nader tot elkaar brengt. Het plan werkt – met name omdat hun nieuwe hond Stan een groot geheim met zich meedraagt dat ze niet mogen verklappen: hij kan praten! Maar wat Tyler en Avery niet weten, is dat Stan ook zijn eigen blog heeft – waarin hij commentaar geeft op zijn nieuwe familie vanuit het oogpunt van een hond.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 24

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dog with a Blog.

Nieuws (1)

Met vakantie gaan is heel leuk en ook ontspannend, maar het brengt ook wat nadelen met zich mee. Het nieuws gaat namelijk niet met vakantie, om maar één nadeel te noemen. Vandaar dat het weekoverzicht van de laatste...
17 aug 2015
3