Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 26

Inhoud

  Voordat je het weet zit je al in juli en breekt de zomervakantieperiode aan. Maar het is ook de tijd van Comic-Con die op 9 juli van start zal gaan en tot 12 juli zal duren. Voor vele seriefans is Comic-Con het hoogtepunt van het jaar. Maar voor sommige is het hoogtepunt de Emmy Awards waarvan de eerste stemronde inmiddels is begonnen. Dat is allemaal toekomstmuziek, wat geen toekomst muziek is het overzicht van week 26 (van 22 juni tot en met 28 juni), helaas een dag later dan gepland vanwege onvoorziene omstandigheden.

  Series
  Aquarius
  - NBC is 360 graden gedraaid wat betreft de matig bekeken dramaserie Aquarius. De serie gebaseerd op de ware gebeurtenissen rond de seriemoordenaar en sekteleider Charles Manson heeft een tweede seizoen gekregen. Even leek het dat de serie gecanceld zou worden nog voor dat er ook maar één aflevering was uitgezonden, nu lijkt het er nu op de het zes seizoenen plan dichterbij komt.

  Chasing Life
  - Het tweede seizoen van Chasing Life gaat op 6 juli van start, maar niet om 22.00 zoals eerder aangekondigd door ABC Family maar om 21.00. Zie hieronder voor de twitter die Italia Ricci de wereld instuurde:


  Fear The Walking Dead
  - Ze weten de spanning wel op te bouwen voor de nieuwe spin-off van The Walking Dead; Fear The Walking Dead. Hoewel er in de teaser video geen enkele zombie te zien is, zie je dat Nick (Frank Dillane, Sense8) rent voor zijn leven. De precieze datum voor de première is nog niet bekent gemaakt maar het zal ergens in augustus van start gaan. Zie de teaser video hieronder:


  Hannibal
  - Omdat Amazon nu de serie Hannibal uitzend was de hoop dan ook op Amazon gevestigd dat zij de, kritisch toegejuichte maar weinig bekeken, serie nieuw leven zouden inblazen, nadat deze is gecanceld. Die hoop is direct vervlogen nu Amazon heeft verklaard niet geïnteresseerd te zijn in een herstart van Hannibal. Amazon zei: “Amazon Studios is gericht op het ontwikkelen en produceren van originele inhoud, en is niet op zoek naar al geproduceerd materiaal dat al wordt gelezen of reeds op de markt is uitgebracht." Ook Netflix blijkt geen kandidaat te zijn. Maar volgens Bryan Fuller zijn er wel andere geïnteresseerde hoewel hij liever zou zien dat Amazon het vierde seizoen zou oppakken.

  Mr. Robot
  - Nog voordat er ook maar één aflevering was uitgezonden van de hacker dramaserie Mr. Robot is de serie al vernieuwd met een tweede seizoen. USA Network heeft dat op de dag dat serie in première ging (24 juni 2015) aangekondigd. De serie heeft zelfs al een award gewonnen. Op het SXSW Film Festival heeft Mr. Robot de Audience Award gewonnen. USA Network noemt het zelfs “een van deze zomer meest spraakmakende nieuwe series.” En daarom is de serie waarschijnlijk zo vroeg vernieuwd.

  Narcos
  - De nieuwe Netflix Original Narcos zal vanaf 28 augustus te zien zijn bij de streamingdienst. De eerste tien aflevering zijn gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond de drugsbaron Pablo Escobar en het Medellin-drugskartel. Zie hieronder voor de teaser trailer:


  No Offence
  - De zwartgallige komische politiedramaserie No Offence zal voor een tweede seizoen terugkeren naar Channel 4. De serie van Paul Abbott (Shameless) met Joanna Scanlan, Elaine Cassidy, Alexandra Roach en Will Mellor had in de eerste maand (mei 2015) 2,5 miljoen kijkers. Genoeg reden dus om de serie te vernieuwen. Het tweede seizoen staat gepland voor 2016.

  Project Runway All Stars
  - Lifetime heeft niet alleen Project Runway All Stars vernieuwd met een vijfde seizoen, maar omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen zal er een andere spin-off komen van het populaire modeontwerp programma. Project Runway Junior gaat de tweede spin-off heten. Het vijfde seizoen van Project Runway All Stars staat gepland voor 2016 en het eerste seizoen van Project Runway Junior staat gepland voor aankomende herfst.

  Scream
  - De serie gebaseerd op de gelijknamige filmreeks Scream gaat op 30 juni bij MTV in première. Maar voor wie niet kan of wil wachten kan nu de eerste 8 minuten van de première aflevering zien, zie hieronder:


  Temptation Island
  - RTL5 is op zoek naar kandidaten voor de verleidingsspelshow Temptation Island. De show, die draait om wie het sterkst in zijn schoenen staat en de verleidingen kan weerstaan van schaars geklede mannen en vrouwen, werd vanaf 2002 door Veronica uitgezonden en heeft het zeven seizoenen, tot 2009 volgehouden. Nu wil RTL5 deze show, waarbij de vraag blijft waarom wil je daar als gelukkig stel aan mee zou willen doen, nieuw leven inblazen.

  The Affair
  - Showtime geeft iets prijs van wat de kijker te wachten staat in het tweede seizoen van de kritisch toegejuichte serie The Affair. Wanneer Showtime het tweede seizoen gaat uitzenden is nog niet bekend gemaakt. Kijk hieronder voor de trailer:


  The Comeback
  - HBO heeft nog niets officieel aangekondigd maar de Lisa Kudrow en Michael Patrick King serie The Comeback komt terug bij HBO voor een derde seizoen. Beide bedenkers hebben dat verklaard in een interview. Of het derde seizoen volgend jaar geproduceerd en uitgezonden zal worden is de vraag want Kudrow en King hebben aangegeven geen haast te hebben met het schrijven en produceren van het derde seizoen: “Het zal gebeuren als de inspiratie toeslaat, en dat lijkt altijd een eigen tijdsschema erop na te houden.”

  The Lizzie Borden Chronicles
  - Ondanks het feit dat het eerste seizoen alle ruimte heeft gelaten voor een tweede seizoen, heeft Lifetime besloten om niet door te gaan met de dramaserie The Lizzie Borden Chronicles. De bescheiden bekeken serie leek al gedoemd te zijn om gecanceld te worden toen de hoofdrolspeelster Christina Ricci een nieuwe uitdaging had gevonden in een nieuwe Amazon dramaserie waar zij zelf de hoofdrol in zal spelen en ook uitvoerend producent zal zijn.

  The Simpsons
  - Even waren de geruchten zo sterk dat er gevreesd werd voor het huwelijk van Marge en Homer Simpson. De twee zouden gaan scheiden in het 27ste seizoen van de animatieserie. Maar niets is minder waar. Marge en Homer staan sterker dan ooit en hebben in een video verklaard dat ze voor altijd samen zullen blijven. Op zondag 27 september gaan The Simpsons weer van start bij Fox. Zie hier de video:


  The Walking Dead
  - Michael Cudlitz (Abraham) neemt ons mee achter de schermen tijdens de opnames van het zesde seizoen van The Walking Dead.


  Transparent
  - Nog voordat er zelfs nog maar één opname dag is geweest van het tweede seizoen heeft Amazon de transgender serie vernieuwd met een derde seizoen. Hiermee heeft Amazon ook een deal gemaakt met showrunner Jill Soloway, zodat zij exclusief projecten zal ontwikkelen voor Amazons Prime Instant Video streaming service. Volgende week zal de productie van het tweede seizoen van Transparent gaan beginnen om in de herfst van start te gaan. Het derde seizoen staat gepland voor 2016.

  Utopia (2014)
  - 23 juni was de dag dat de Chinese versie van Utopia, The 15 of Us, van start ging. De Chinese moeten nog even wachten voor ze de serie op de televisie kunnen volgen, maar voor nu kunnen ze de 15 kandidaten op de verlaten berg Tong Lu volgen via internet. Op 29 juni begint de serie op de televisie. Hoewel de serie in Duitsland en Amerika flopte lijkt het er op dat de Chinese wel massaal gaan kijken, er waren maar liefst 100.000 aanmeldingen om aan de serie mee te mogen doen.

  Nieuwe Series
  Broke
  - AMC heeft Broke direct besteld als tiendelige serie om in 2016 in première te gaan. Broke is gebaseerd op de Deense serie Bankerot bedacht door Kim Fupz Aakeson. Broke heeft als showrunner Clyde Phillips, bekend van onder andere Dexter en Nurse Jackie. Broke gaat over twee beste vrienden die een laatste poging wagen om hun droom, het openen van een restaurant samen, uit te laten komen. Een is een briljante chef-kok in de problemen met de maffia en de wet, en de andere is de beste sommelier in de stad en ook weduwnaar en vader van een zoon.Broke is het verhaal van vriendschap, vaderschap, verdriet, diefstal, brandstichting, drugs, overspel, moord, liefde — en uitbundig origineel koken.

  MijnSerie
  Gezocht
  - De grootste serie website van Nederland is op zoek naar een human technology stagaire.

  Cijfers
  - En uiteraard staan er ook weer kijkcijfers van week 25 op de site.

  Overlijdensberichten
  Patrick MacNee
  - Bolhoed en paraplu, The Avenger John Steed is niet meer. Patrick MacNee overlijd een natuurlijke dood.

  Overzichten
  Fox
  - Ook Fox kondigt hun herfstschema aan.

  NBC
  -En het eerste bericht van onze ‘nieuwe’ collega is meteen een belangrijke voor de seriefanaat. De start- en premièredatums van NBC.

  The CW
  - The CW heeft ook het herfstschema bekend gemaakt.

  Prijsvragen
  Black Mirror
  - Maar liefst twee seizoenen zijn er te winnen met deze prijsvraag .

  Er gaan aankomende week weer een aantal nieuwe series in première. Zoals Scream en Zoo op 30 juni en Dragon Ball Chou op 5 juli. Maar ook ‘oude’ series die weer beginnen; het vijfde seizoen van Teen Wolf begint op maandag 29 juni en het tweede seizoen van Extant begint op 1 juli. Vergeet vooral niet mee te doen aan de prijsvragen en hou de grootste serie website van Nederland goed in de gaten voor meer nieuws, lijstjes en andere leuke weetjes over series. Want ook in de zomer houden we je op de hoogte van al het nieuws op seriegebied.

  Met overzichtelijke zomergroet

  Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (4)

  avatar_JessicaD
  30 jun 2015 16:21 -
  Teen Wolf ^^
  Reageer
  avatar_Inna1989
  30 jun 2015 22:51 -
  Mandy,

  Je schrijft soms ook wel eens iets over Goede Tijden Slechte Tijden in het weekoverzicht.
  Het nieuwe seizoen 26 begint 31 augustus 2015
  Oscar Aerts gaat de serie verlaten.
  Misschien een idee voor in het weekoverzicht 27.
  En natuurlijk misschien nog wat meer dingetjes erbij zetten.
  Reageer
  avatar_Roeman
  01 jul 2015 09:39
  Hallo Daisy,

  Ik zal het nakijken en eventueel meenemen in een nieuwsbericht of het weekoverzicht.

  Weer bedankt voor de tip.

  Groetjes
  Mandy
  Reageer
  avatar_Roeman
  01 jul 2015 10:32
  Hallo Daisy,

  Ik heb het even nagekeken maar dat Oscar Aerts weggaat is nog slechts een gerucht, zolang het niet zeker is zullen wij er niet over schrijven. Zodra het zeker is dat hij weggaat zullen we dat melden, mocht jij andere info hebben hoor ik dat graag.

  Groetjes
  Mandy
  Reageer

  Laatste nieuws

  Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
  Vandaag, 15:00
  Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
  Vandaag, 14:00
  1
  Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
  Vandaag, 09:00
  Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.
  Gisteren, 13:00
  American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."
  Gisteren, 12:00
  In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
  Gisteren, 10:56