Chasing Life

8,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/34afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
Chasing Life is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 10 juni 2014.

Chasing Life volgt twintiger April, een slimme, gevatte en ambitieuze journalist die de carrièreladder probeert te beklimmen bij een krant in Boston door haar keiharde editor te imponeren. Wanneer ze niet het laatste nieuws achtervolgt, probeert April haar ambitieuze carrière te combineren met haar family; haar weduwe moeder Sara, haar opstandige zusje Brenna en haar grootmoeder. Net wanneer het de goede kant op lijkt te gaan op haar werk, thuis en op het romantiekfront met collega Dominic krijgt ze van een vervreemde oom het verwoestende nieuws dat ze kanker heeft.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (4)

Chasing Life - Seizoen 2

7

Chasing Life - Seizoen 1 (Eerste deel)

9

Nieuws (17)

Acteur Ben Lewis, te zien als William ‘Will’ Clayton in Arrow, krijgt een vaste rol in het achtste en laatste seizoen van de serie.
18 jul 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
15 mrt 2019
2
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
7 aug 2018
1

Populaire reacties (4)

8
26 okt 2015
Prima serie, maar het einde is teleurstellend. Er gebeurde in de laatste paar, vooral in de allerlaatste aflevering, bijna meer dan in de hele serie en het einde was voor mij een open einde en geen afsluiting.
-
01 aug 2014
Superserie!

Vergelijkbare series

House M.D.
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem