Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 15

Inhoud

  Eigenlijk was het een rustige week. Geen feestdagen, geen belangrijke dagen, niet echt nieuws wat er uit sprong. Maar in serieland gebeurde er wel weer het één en ander. Zo was Manju Reijmer bij Editie NL te zien, werden we lekker gemaakt met trailers en eindelijk is Daredevil in première gegaan, wat vond jij daarvan? Ook werden er weer seizoenfinales, startdatums en vernieuwingen aangekondigd. En voor de echte serie fans zijn die toch het allerbelangrijkst. En dat we dan verrast worden met het eerste echte lentezonnetje is leuk, maar het gaat uiteindelijk toch om series! Lees in dit overzicht wat er weer allemaal gaande was in serieland van 7 april tot en met 12 april.

  Series
  Arrested Development
  - Het aantal afleveringen van het vijfde seizoen is bekend!

  Banshee
  - In Pittsburgh is de productie van het vierde seizoen van Banshee begonnen. De acht afleveringen van het vierde seizoen zullen in 2016 worden uitgezonden. In het vierde seizoen zijn er nieuwe castleden te verwelkomen: Eliza Dushku (Buffy the Vampire Slayer, Dollhouse) gaat FBI profiler Veronica Dawson spelen, en Ana Ayora (Chop Shop) is te zien als Deputy Nina Cruz.

  Crossing Lines
  - Voor de derde keer gaat een Nederlandse acteur een rol spelen in Crossing Lines. Na Robert de Hoog en Noortje Herlaar zal Sytske van der Ster (Heer en Meester, Levenslied) een rol gaan spelen in het derde seizoen van de internationale politieserie. Welke rol ze gaat spelen is nog niet bekend gemaakt.

  Defiance
  - Het derde seizoen van Defiance, de sciencefiction serie van Syfy, gaat op 12 juni van start. Het derde seizoen heeft drie nieuwe castleden: Lee Tergesen (Oz), Nichole Galicia (Django Unchained) en Conrad Coates (Saving Hope).

  Flesh and Bones
  - Van Emmy Award winnaar Moira Walley-Beckett (Breaking Bad) komt 8 november de nieuwe Starz gelimiteerde dramaserie Flesh and Bones. Sarah Hay (Black Swan) speelt Claire, een balletdanseres met een duidelijk verontrustend verleden, die gaat dansen bij een prestigieus ballet company in New York. Flesh and Bones krijgt acht afleveringen.

  Fortitude
  - Deze succesvolle serie krijgt, terecht, een tweede seizoen.

  Full House
  - Oude tijden herleven, ook deze week! Netflix heeft aangekondigd dat het interesse heeft in een spinoff van Full House.

  Heroes Reborn
  - De event serie Heroes Reborn heeft nog een oude bekende binnengehaald. Naast Masi Oka (Hiro Nakamura) en Jack Coleman (Noah Bennet a.k.a. HRG) komt ook Jimmy Jean-Louis terug in Heroes Reborn, hij speelde de rol van The Haitian. Zachary Quinto (Sylar) zal niet terugkeren in Heroes Reborn.

  Orange Is the New Black
  - Vanaf 12 juni kunnen we weer gaan genieten van de dames in gevangenis. Bekijk hier de trailer van het derde seizoen!

  Poldark
  - We gaan nog een seizoen onze heldhaftige soldaat volgen!

  Prey (2014)
  - Ook deze serie krijgt een vervolg.

  Smeris
  - De NPO 3 serie Smeris gaat internationaal. De Nederlandse politieserie, die inmiddels in zijn tweede seizoen zit, is verkocht aan vijftien landen. Binnenkort zijn Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven te zien in Amerika bij MHZ Worldview. Ook is Smeris straks te zien in Israel en vele andere Europese landen.

  The Golden Girls
  - Lego zegt: “Thank you for being a friend.” Binnenkort kan iedereen een stukje televisiegeschiedenis in huis halen. Het speelgoedbedrijf maakte gebruik van hun ideeënsite om te vragen aan de mensen welke fan gecreëerde set ze het liefst zouden willen zien in Lego. Deze week heeft The Golden Girls 10.0000 stemmen gekregen, genoeg voor Lego om daadwerkelijk een set te maken van
  Dorothy, Rose, Sophia, Blanche en ook Stanley, Dorothy ‘s ex-man, zal niet ontbreken. Je kunt straks iedereen laten lopen door hun keuken, woonkamer en eetkamer. Nauwgezette details omvatten rieten meubels, kasten die openen en sluiten, een keuken opslag kast en een buiten zithoek.

  The Last Man on Earth
  - Deze 'eenzame' komedieserie krijgt een tweede seizoen!

  The Vampire Diaries
  - Hoofdrolspeelster Nina Dobrev zal niet terugkeren in het zevende seizoen van de serie.

  True Detective
  - Hehe! Eindelijk weten we wanneer True Detective terugkeert op de buis.

  Twin Peaks
  - Mogelijk staat een geldkwestie de terugkeer van de serie in de weg.

  Veep
  - Armando Iannucci, bedenker van Veep, verlaat na vier seizoenen de komedieserie. Iannucci’s gezin woont in Londen en volgens The Hollywood Reporter wil hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Iannucci stuurde de volgende tweet de wereld in: “Veep keert zondag 22.30 terug bij HBO. Ons beste seizoen tot nu toe. Tijd voor mij om te stoppen met vliegvelden. Ik vertrek op mijn hoogtepunt en het is tijd om jetlags vaarwel te zeggen.”

  Kijkcijfers
  Bagels & Bubbels
  - De nieuwe romantische komedie van Net 5 Bagels & Bubbels is op 7 april begonnen met 389.000 kijkers. Dat is niet veel, maar wel meer dan Net 5 normaal haalt. De eerste reacties op de nieuwe serie waren overwegend positief.

  Boer zoekt vrouw
  - Boer zoekt vrouw blijkt niet alleen direct hele goede kijkcijfers te behalen maar ook uitgesteld blijkt de reality-tv serie een kijkcijfer hit. Boer zoekt vrouw is het beste online teruggekeken programma in het eerste kwartaal van 2015. Boer zoekt vrouw laat Wie Is De Mol en Goede Tijden Slechte Tijden ver achter zich.

  Overlijdensberichten
  Richard L. Bare
  - Richard L. Bare regisseur en schrijver van honderden aflevering van Green Acres, The Twilight Zone, Route 66, Maverick, Petticoat Junction, Nanny and the Professor en vele andere series is 28 maart overleden op 101 jarige leeftijd.

  L.A. Law
  - Richard Dysart is op 86-jarige leeftijd overleden.

  The Dukes of Hazzard
  - De sheriff van Hazzard is op 88-jarige leeftijd overleden.

  Datums
  Finaledatums
  - Deze week zijn er weer een aantal finaledatums van seizoenen bekend gemaakt.

  Startdatums
  - Bekijk hier het overzicht (tot nu toe) van de startdatums van de Amerikaanse zenders.

  Zomerdatums/schema's
  - Zowel ABC als USA Network hebben de zomer goed vol gepland!

  Overig
  EditieNL
  - MijnSerie was deze week weer op TV! Manju Reijmer vertelde in EditieNL over de gruwelijkheid van Game of Thrones en gaf zijn mening over het nieuwe seizoen van de serie die zondag 12 april van start gaat.

  Wordt jouw favoriete serie vernieuwd?
  - Bekijk hier of jouw favoriete serie binnenkort vernieuwd wordt of nog kans maakt op vernieuwing!

  Week vijftien zit er weer op. Ook zo genoten van de seizoensfinale van 12 Monkeys? Hoe vond je de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Game of Thrones? En heb je Manju al om zijn handtekening gevraagd? Ook deze week hebben verschillende recensenten weer recensies geschreven, dus mocht je niets meer te kijken hebben(?!) word je misschien door die recensies nog op een idee gebracht. Helaas, geen prijsvragen deze week. Tot volgende week.

  Met overzichtelijke groet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (3)

  avatar_Inna1989
  13 apr 2015 15:42 -
  Ik zag vandaag op Facebook voorbij komen, dat de opnames van Celblok H seizoen 3 in volle gang zijn.
  Waarschijnlijk komt Celblok H na de zomer weer op de tv, dus eerder dan 2016.
  Ik weet het niet zeker, maar die kans is er dat die eerder op de tv komt dan 2016, want ze kunnen het nog veranderen.

  Nog een nieuwtje wat ik gelezen heb.
  De serie Bluf komt terug met een 2e seizoen.
  http://www.televizier.nl/nieuws/tv-series/rtl-5-serie-bluf-krijgt-tweede-seizoen.5694150.lynkx
  Op die site moet je maar eens kijken.

  Over Chicago Fire & Chicago P.D.
  Chicago Fire klopt helemaal met de afleveringen en datums, dus de kans is groot dat de seizoen finale van Chicago Fire (NBC) dinsdag 12 mei is.
  Chicago P.D. seizoen 2 aflevering 20 start 29 april weer, dus niet 22 april.
  Iemand van jullie moet de datums veranderen bij de afleveringen.
  Kans is groot dat de seizoen finale van Chicago P.D. (NBC) woensdag 20 mei is.
  Reageer
  avatar_Inna1989
  13 apr 2015 15:56 -
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mysteries_of_Laura
  Kijk ook eens even op deze site, daar kun je de datums van de afleveringen zien en de seizoen finale van The Mysteries Of Laura (NBC)
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  13 apr 2015 16:07 -
  Hallo Inna,

  Bedankt voor de tip, zal het nakijken en er een stukje overschrijven of meenemen in het weekoverzicht van deze week (16).

  Groetjes
  Mandy
  Reageer