Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox verlengt The Last Man on Earth met een tweede seizoen

De serie met een hoog komediegehalte krijgt een tweede seizoen van Fox. Dit is een vroege vernieuwing, aangezien het eerste seizoen nog in volle gang is. Daarmee is The Last Man on Earth, naast Gotham en Empire, de derde eerstejaars serie van Fox die een vervolg krijgt!

Fox maakte al eerder bekend dat Gotham en Empire een tweede seizoen krijgen. Empire, een uniek familiedrama gesitueerd rond een hip-hop imperium, werd al na twee afleveringen verlengd. Ook Gotham, een heuse Batman-prequel, gaan we terugzien bij Fox.

De baas van Fox Entertainment is verheugd met de vernieuwing van The Last Man on Earth: “We wisten dat we iets speciaals in handen hadden met deze serie. Het is een van de zeldzame series die elke week weer een nieuwe dimensie weet toe te voegen aan haar uitgangspunt.”

The Last Man on Earth gaat over Phil Miller (Will Forte), tevens maker van de serie, die denkt dat hij de laatste man op aarde is. Wanneer hij besluit een einde aan zijn leven te maken, duikt daar ineens Carol (Kristen Schaal) op. Samen maken ze plannen om de toekomst van de mensheid te waarborgen. De twee kunnen doen en laten wat ze willen, wat vanzelfsprekend hilarische fragmenten oplevert.

Ben jij blij met de vernieuwing van The Last Man on Earth?

Will Forte
Vorige aflevering
Cancun, Baby!
Cancun, Baby!
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
09 apr 2015 12:39 -
Leuke serie! Top dat er een tweede seizoen komt :)
Reageer
The Last Man on Earth