Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

USA Network kondigt zomerdatums aan

De zomer komt eraan en dat merk je nog niet aan de temperatuur maar aan het feit dat netwerken hun zomerschema aankondigen, zo ook USA Network. Acht nieuwe en terugkerende series zullen deze zomer hun weg naar de kijker vinden.

Twee van de acht series zijn nieuw: Complications en Mr. Robot.

Op donderdag 18 juni begint de serie Complications, geregisseerd door de maker van Burn Notice. Complications is een snelle en onvoorspelbare thrillerserie. De hoofdrolspeler Jason O'Mara (Vegas) speelt Dr. John Ellison, een voorstadse dokter die, terwijl hij nog de emotionele gevolgen van zijn dochters dood moet verwerken, in een drive-by schietpartij tussenbeide komt en het leven van een jonge jongen redt. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Jessica Szohr (Gossip Girl), Beth Riesgraf (Leverage) en Lauren Stamile (Burn Notice).

Op woensdag 24 juni gaat Mr. Robot in première. Mr. Robot is een techno-thriller die Elliot (Rami Malek, The War at Home) volgt, een jonge programmeur die overdag als een cyber-security-ingenieur werkt en ’s nachts een burgerwacht hacker is. Wanneer de mysterieuze leider (Christian Slater, Archer) van een ondergrondse hackers groep hem rekruteert om de firma te vernietigen die hij beschermen moet, moet hij het besluit van zijn leven maken. Andere castleden van Mr. Robot zijn: Portia Doubleday (Mr. Sunshine), Carly Chaikin (Suburgatory) en Martin Wallström (Familjen).

Hieronder het schema van USA Network:

Dinsdag 2 juni
Chrisley Knows Best (Seizoen 3)
Royal Pains (Seizoen 7)

Donderdag 18 juni
Complications (twee uur durende première)

Dinsdag 23 juni
WWE Tough Enough (Seizoen 6)

Woensdag 24 juni
Suits (Seizoen 5)
Mr. Robot (Première)

Donderdag 25 juni
Graceland (Seizoen 3)

Dinsdag 4 augustus
Playing House (Seizoen 2)

Ga jij naar de nieuwe series kijken?

Vorige aflevering
No Old Tigers
No Old Tigers
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Graceland