Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 13

Inhoud

  De lente heeft het stokje overgenomen van de winter, al is daar buiten nog weinig van te merken. Brr, wat is het nog koud. Niek en ik hebben het weekoverzichtsstokje van Manju overgenomen. Waarschijnlijk gaan jullie als lezers daar wel wat van merken. Manju en ik hebben beiden een eigen schrijfstijl. Hopelijk zullen Niek en ik het weekoverzicht en Manju recht doen. Mocht je wat nieuws missen of heb je een nieuwstip: de gebruikersnaam van Niek is niekgeers, en die van mij is Roeman. Via een persoonlijk bericht kun je altijd je nieuwstips opsturen.

  En dan nu genoeg over stokjes, we gaan over op series. Deze week weer een aantal startdatums, enkele vernieuwingen en helaas een tragisch overlijdensbericht. Maar ook goed nieuws zoals nieuwe series, of een gecancelde serie die toch een goed einde gaat krijgen en oude serie waar nieuw leven in wordt geblazen. Dit en veel meer nieuws in de week van 23 maart tot en met 29 maart.

  24
  - De Canadese actrice Alberta Watson is op 60-jarige leeftijd overleden.

  Coach
  - Oude tijden herleven! De komedieserie Coach verschijnt terug op de buis.

  Continuum
  - Hoe gaat deze spannende serie aflopen?

  Divorce
  - De populaire komedieserie van RTL 4 krijgt een vierde seizoen.

  Fear the Walking Dead
  - Iedereen wist het al, het moest alleen nog officieel worden aangekondigd: de niet zo originele naam van de spin-off van The Walking Dead.

  Halt & Catch Fire
  - Vanaf 31 mei kunnen we gaan genieten van het vervolg!

  Heroes Reborn
  - Masi Oka, die Hiro Nakamura speelde in de originele serie Heroes, zal als herboren in een terugkerende gastrol als Hiro in Heroes Reborn terugkeren, dat heeft NBC bekend gemaakt. Het eerste seizoen met dertien afleveringen van Heroes Reborn zal in de herfst van 2015 in première gaan.

  The Island
  - NBC gaat het weer doen met Bear Grylls. Dit keer wordt het de reality-tv serie The Island, een serie met zes afleveringen die deze zomer uitgezonden gaat worden. Het is niet de eerste keer dat NBC het doet met Bear Grylls, ze hebben al eerder twee zomerseries gemaakt met elkaar: Get Out Alive With Bear Grylls en Running Wild With Bear Grylls. Beide serie hebben één seizoen gehad.

  Looking
  - De serie krijgt geen derde seizoen van HBO. Wel krijgt Looking de mogelijkheid om haar verhaallijnen af te ronden.

  Manhattan
  - William Petersen, de acteur die 10 jaar lang de rol speelde van Gil Grissom in CSI, keert terug naar het kleine scherm. Hij krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van de WGN-dramaserie Manhattan. De acteur, die CSI verliet tijdens seizoen negen, zal kolonel Emmett Darrow spelen, de raadselachtige nieuwe militaire officier in Los Alamos. Als een diep religieuze en patriottische man, voelt Darrow zich benoemd door God om de atomaire toekomst in te luiden, en de Amerikaanse waarden te verspreiden over de hele wereld.

  Petticoat
  - Deze oer-Hollandse musical krijgt haar eigen serie.

  Ripper Street
  - Zoals je je misschien nog kan herinneren had de BBC Ripper Street gecanceld. Maar dankzij een deal tussen de BBC en Amazon is de serie weer nieuw leven ingeblazen. Eind vorig jaar, werd het derde seizoen van acht afleveringen uitsluitend in het Verenigd Koninkrijk op Prime Instant Video aangeboden. Nu heeft BBC America aangekondigd dat zij het derde seizoen gaan uitzenden in de US vanaf woensdag 29 april.

  RuPaul's Drag Race
  - 's Werelds populairste travestiet mag nog even doorgaan met zijn talentenjacht.

  Top Gear
  - Zoals MijnSerie al eerder had bericht was Top Gear tijdelijk uit de lucht gehaald vanwege de vermeende mishandeling door Jeremy Clarkson. Nu een aantal weken verder is Clarkson ontslagen en zeggen medepresentatoren Richard Hammond en James May niet verder te willen gaan met Top Gear zonder Clarkson. De toekomst van Top Gear, die in 110 landen wordt uitgezonden, en meer dan 350 miljoen kijkers heeft, hangt aan een zijden draadje. Maar Clarkson hoeft niet te vrezen dat hij werkeloos wordt, de Russische televisie wil hem graag een contract aanbieden.

  Vikings
  - De avonturenserie over stoere Vikingen krijgt een vierde seizoen.

  Wayward Pines
  - Wayward Pines de nieuwe dramaserie van FOX, die op 14 mei in première gaat krijgt een oer-Hollands tintje. The Common Linnets gaan namelijk de titelsong verzorgen voor de Nederlandse uitzendingen van de serie bij Fox. ‘We Don’t Make the Wind Blow’ zo gaat het nummer heten. Ilse DeLange vertelde dat het liedje in ieder geval in Nederland te horen zal zijn, maar misschien ook wel in andere landen.

  The X Files
  - Mocht je deze hele week last hebben gehad van een stroomstoring en had je dus geen internet dan hierbij nogmaals het beste nieuws van deze week.

  HBO
  - Agenda's, kalenders en markeerstiften paraat: HBO kondigt de terugkeer van een drietal series aan.

  Netflix
  - Netflix is nog steeds aan het uitbreiden. 24 maart was de dag dat ook Australië en Nieuw-Zeeland konden gaan genieten van al het goeds dat de streamingdienst te bieden heeft. Ook wil Netflix in Azië voet aan de grond krijgen en later dit jaar zal Netflix Japans moeten gaan leren.

  Showtime
  - Niet alleen HBO heeft series een startdatum gegeven. In juli keren de volgende twee dramaseries terug bij Showtime!

  Kids’ Choice Awards 2015
  Op zaterdag 28 maart waren de kinderen even de baas. De Kids’ Choice Awards 2015 werd gepresenteerd door Nick Jonas (Scream Queens). En bij de kids zijn Modern Family de favoriete familieserie en Austin & Ally won drie awards bij favoriete kinderserie, acteur en actrice. SpongeBob SquarePants is de favoriete tekenfilm en The Voice (US) was de favoriete talentenjacht bij de jeugd. En Dance Moms nam de prijs van meest favoriete reality-tv serie mee naar huis.

  Zo dat was ons eerste weekoverzicht. Mochten we iets gemist hebben neem het ons niet kwalijk, we zijn nieuw op dit gebied en hebben nog weinig ervaring. Je kunt uiteraard ook nog meedoen aan de prijsvragen van deze week. Veel plezier de komende week met alle series die weer te zien zijn en tot volgende week.

  Met overzichtelijke groet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (8)

  avatar_anonymous
  30 maa 2015 11:07 -
  Heel veel succes gewenst en het begint al uitstekend. Vooral doooorgaan...lol
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  30 maa 2015 11:08
  Dank je wel ;-)
  Reageer
  avatar_heplam
  30 maa 2015 11:15 -
  Goed gedaan (Y)
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  30 maa 2015 11:56
  Thanks ;-)
  Reageer
  avatar_alexanderleveld
  30 maa 2015 19:31 -
  Hoezo is Manju eigenlijk gestopt?
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  30 maa 2015 20:36
  Helaas weet ik alleen dat hij gestopt is. Het waarom is ook bij mij niet bekend.
  Reageer
  avatar_anonymous
  31 maa 2015 19:46 -
  Niek en Mandy veel succes. Jullie hebben een goede start gemaakt.
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  31 maa 2015 20:05
  Dank je wel ;-)
  Reageer

  Laatste nieuws