Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox brengt Scully en Mulder weer samen in The X Files

David Duchovny en Gillian Anderson keren terug als FBI agenten Fox Mulder en Dana Scully. FOX heeft aangekondigd dat The X Files terug zal keren voor een "event series" van zes afleveringen, dit zal dan het tiende seizoen worden voor de immens populaire serie The X Files. De productie zal aanstaande zomer beginnen. Meer details zullen later aangekondigd worden.

Na dertien jaar zal de Emmy award winnaar weer terugkeren naar het kleine scherm. "Ik denk eraan alsof het een commerciële onderbreking is geweest van 13 jaar," zei Carter. "Het goede nieuws is dat de wereld nog vreemder is geworden, dus een perfecte tijd om deze zes verhalen te vertellen."

The X Files ging in première op 10 september 1993. In de loop van de negen seizoenen is de serie uitgegroeid van sciencefiction favoriet tot een enorme wereldwijde hit, en het werd een van de meest succesvolste televisieseries ooit. De serie, die zestien Emmy’s, vijf Golden Globes en een Peabody award heeft gewonnen, volgt special agents Scully (Anderson) en Mulder (Duchovny) van de FBI als zij onverklaarbare zaken onderzoeken, de zogenaamde X-Files, waar alleen een paranormaal antwoord op te vinden is.

"We hadden het voorrecht om te mogen werken met Chris Carter tijdens alle negen seizoenen van The X Files, één van de meest lonende creatieve ervaringen uit onze carrière, en we konden niet meer opgewonden zijn om opnieuw die ongelooflijke wereld weer met hem te mogen verkennen," vertelden Newman en Walden. "The X Files was niet alleen een baanbrekende serie voor zowel de studio en het netwerk, het was een wereldwijd fenomeen dat de pop cultuur heeft gevormd, en toch bleef het een echt juweeltje voor de legioenen van fans die de serie omarmd hebben vanaf het begin. Slechts weinig series hebben zoveel toegewijde fans gehad op de televisie als The X Files, en we zijn zeer verrukt om de fans een nieuw en opwindend hoofdstuk van Mulder en Scully te mogen geven.”

Ben jij blij dat The X Files na al die jaren weer terugkeert met een nieuw seizoen? En hoop jij op meer seizoenen?

Gillian Anderson en David Duchovny
Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (13)

avatar_anonymous
25 maa 2015 15:59 -
Dat Fox houdt wel van ouwe koeien, na 24 nu dit weer...ik ben benieuwd.
Reageer
avatar_Elby
25 maa 2015 16:04 -
Lijkt me helemaal te gek. Was altijd 1 van mijn favoriete series
Reageer
avatar_Mandy1966
25 maa 2015 16:33
Ja, het was ook mijn favo. Ik verheug me er op ;-)
Reageer
avatar_Nelis076
27 maa 2015 21:42
Ook van mij ben alleen bang dat ze het nu alleen maar kunnen verpesten
Reageer
avatar_heplam
25 maa 2015 16:06 -
Ja mijne ook wordt echt super hoop dat ze zich dan nu ook richten op de grote rode draad en dat hier dan ook een bevredigend einde aan komt
Reageer
avatar_Flash
25 maa 2015 16:28 -
Geweldig! Groot fan van de serie. En ondanks dat ik de films niet geweldig vond, was ik blij dat er weer eens iets op X-files gebied uit kwam. Nu een zestal nieuwe afleveringen! Ik kan er niet op wachten!!
Reageer
avatar_Mandy1966
25 maa 2015 16:32
Nee, de films waren niet op niveau, maar ik ben benieuwd wat ze gaan doen met de relatie van Mulder en Scully in de serie en komen alle oude bekende weer terug? ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
25 maa 2015 16:31 -
Ik heb altijd gehoopt dat ze deze weer van stal zouden halen. En nu is het dan gelukkig zo ver. Ik duim dat het niet blijft bij deze zes aflevering, misschien weer negen seizoenen LOL
Reageer
avatar_monique1963
25 maa 2015 16:49 -
Geweldig nieuws! Hoop wel op een rode draad geen losse afleveringen.
Reageer
avatar_sardjonelly
25 maa 2015 18:36 -
super gewoon hopelijk word het nieuwe season net zo goed als de eerste 5
Reageer
avatar_KE1992
25 maa 2015 19:01 -
Super! Ik ben nu aan het tweede seizoen bezig en ik vind het fantastisch. Zowel Mulder als Scully zijn gewoon geweldig
Reageer
avatar_anonymous
26 maa 2015 11:34 -
Mijn dochter dankt haar naam aan deze serie... Om flauw grapjes te voorkomen: haar naam is Dana, naar Dana Scully. Mijn kindje is van 1996 :-)
Toen wij al in ziekenhuis waren en ik weeën had, vroeg ik nog mijn partner of hij X-Files had geprogrammeerd. Ik was dus echt tot over mijn oren verslaafd!
Reageer
avatar_Mandy1966
26 maa 2015 11:42
Wat leuk. Ik ben zelf vernoemd naar karakter uit een film Mandy en onze dochter Nimue is vernoemd naar een karakter in de miniserie Merlin. Leuk om te lezen dat dat meer gebeurd. Mooie naam trouwens Dana, dat hoor je niet vaak ;-)
Reageer
The X Files