Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vikings officieel vernieuwd door History

Met nog vier afleveringen te gaan in het derde seizoen heeft Dirk Hoogstra, EVP en general manager van History, al bekend gemaakt dat Vikings een vierde seizoen gaat krijgen. De laatste aflevering van seizoen drie zal uitgezonden worden op 23 april. In de lente zal de productie van het vierde seizoen in Ierland van start gaan.

Vikings behaalt een gemiddelde van 4,3 miljoen kijkers per aflevering en dat is goed voor de nummer één best bekeken serie op de donderdagavond bij de kabelnetwerken.

Vikings heeft de harten veroverd van het publiek en de critici, en heeft zichzelf opgewerkt tot een van de meest boeiende, visueel verbluffende drama’s op de televisie", zei Hoogstra. “We zijn enorm trots op de immens getalenteerde cast en crew onder leiding van Michael Hirst, waarvan zijn intrigerende en cruciale verhaallijnen een perfecte balans vormen tussen verdriet en bloedvergieten om de trouwe fans geboeid te houden en ze steeds naar meer doen verlangen.”

Vikings is een enorm wereldwijd succes dankzij de visionaire talenten van Michael Hirst, het hele creatieve team en onze partners bij History", zei Roma Khanna, voorzitter van televisie groep en digitaal bij MGM. “Wij kijken ernaar uit om het wereldwijde publiek weer te mogen vermaken met een volgend episch seizoen.”

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's Vikings broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Viking stam wordt.

Ben jij blij dat er een vierde seizoen van Vikings gaat komen?

Travis Fimmel en Alexander Ludwig
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_patrick_1987
27 maa 2015 13:13 -
Meer dan terecht, seizoen 3 is tot heden veruit de beste seizoen van vikings, hopelijk houden ze dit niveau vast.
Reageer
avatar_Inter
27 maa 2015 15:55 -
ECHT MEGA VET!!!!
Reageer
avatar_KoNijn
27 maa 2015 16:42 -
Zeer zeker terecht, mooie serie!
Reageer
avatar_JanWillemK
27 maa 2015 18:00 -
Haha, leuke foto!
Uiteraard ook geweldig nieuws.
Reageer
avatar_Nelis076
27 maa 2015 21:40 -
Nice!!! Moet nog beginnen aan seizoen 3, daar begin ik pas aan als alle afleveringen zijn uitgezonden....
Reageer
avatar_Linda1969
28 maa 2015 11:21 -
top serie, maar altijd zo jammer dat je geduld op de proef wordt gesteld en je moet wachten
Reageer
avatar_Icarus
28 maa 2015 15:45 -
Ben wel benieuwd hoe ze het historisch gaan doen.. Nadat Lothbrok Parijs veroverd krijgt hij Normandie (Noormandië). Wordt hij gevangen door een Engelse koning en vermoord. Kijken of ze dit ook in de serie zullen verwerken! Wel erg tof dat er een vierde seizoen komt
Reageer
avatar_anonymous
28 maa 2015 16:56 -
@Icarus en zijn zonen namen wraak voor zijn dood, dus nog meer als genoeg om zeker 2 seizoenen door te gaan
Reageer
Vikings