Austin & Ally

8.1 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
8.1 / 10
4seizoenen/87afleveringen/2011 - 2016 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20112016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Austin & Ally is een Amerikaanse komedieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 2 februari 2011.

Austin & Ally volgt twee hele verschillende mensen, Austin Moon (een musicus en zanger) en Ally Dawson (een briljante maar verlegen songwriter) en hun beste vrienden Trish en Dez. Zonder dat Ally het weet gebruikt Austin een nummer van haar en is Austin uitgegroeid tot een lokale sensatie. Wanneer Trish Ally overtuigt om de hele wereld te vertellen over het nummer dat Austin van haar had gebruikt, smeekt Austin Ally om nog een lied voor hem te schrijven. Ze combineren hun talent om later een tour te kunnen creëren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 19
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 20

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Austin & Ally.

Nieuws (1)

De lente heeft het stokje overgenomen van de winter, al is daar buiten nog weinig van te merken. Brr, wat is het nog koud. Niek en ik hebben het weekoverzichtsstokje van Manju overgenomen. Waarschijnlijk gaan jullie...
30 mrt 2015
8

Vergelijkbare series