Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll acteurs

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Omdat juli en augustus zijn samengevoegd, hebben we voor de maand augustus een ander soort poll bedacht. In augustus komen er twee polls uit. De eerste helft van de maand komen de actrices en de tweede helft de acteurs. Ik heb de tien beste series genomen en daar een actrice en acteur uit gekozen die de meeste stemmen heeft gekregen.

Je kunt dus deze maand stemmen op een acteur en actrice die jij het beste vond in de eerste helft van 2020.

De acteurs:

Alexander Dreymon (The Last Kingdom)
Álvaro Morte (La Casa de Papel)
Anthony Mackie (Altered Carbon)
Asa Butterfield (Sex Education)
Bob Odenkirk (Better Call Saul)
Jason Bateman (Ozark)
Mandy Patinkin (Homeland)
Patrick Stewart (Star Trek: Picard)
Rickey Gervais (After Life)
Sam Heughan (Outlander)

Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht aan het einde van het jaar. Want aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) en/of acteur en actrice een nominatie verdient.

Je kunt tot 1 september je stem uitbrengen op de acteurs, en daarmee maak je kans op een premium account van drie maanden.

Top 3 van actrices:

1. Claire Danes (Homeland)
2. Caitriona Balfe (Outlander)
3. Rhea Seehorn (Better Call Saul)

Prijsvraag

Welke acteur vond jij het beste in de eerste helft van 2020?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_brainbospsp
16 aug 2020 11:37 -
Mijn stem gaat uit naar Bob Odenkirk, vond hem al geweldig in Breaking Bad en nu ook in Better Call Saul.
Reageer
avatar_TnTNL
17 aug 2020 08:21
Mee eens, ik vind hem zelf nog beter uit de verf komen in BCS. Jimmy heeft nu veel meer inhoud en dat weet Odenkirk goed over te brengen.
Reageer
avatar_DAVE2804
16 aug 2020 15:12 -
Moeilijk om te kiezen, want zowel Mandy Patinkin, Bob Odenkirk en Jason Bateman zijn geweldig in Homeland, Better Call Saul en Ozark. Maar degene die mijn stem krijgt is de man die mij het meest verrast heeft het afgelopen jaar: Ricky Gervais in After Life. Zoals hij zijn rol neerzet in deze serie als weduwnaar die het leven niet meer ziet zitten na het verlies van zijn vrouw is absoluut ge-wel-dig!!
Reageer
avatar_Tjuz
16 aug 2020 23:41 -
In deze categorie kan het niet anders dan Bob Odenkirk. Zelf zou ik voor Hank Azaria in Brockmire hebben gekozen, but helaas staat hij er niet bij.
Reageer
avatar_Mandy1966
21 aug 2020 15:36
Aan het einde van het jaar heb je kans om je favorieten nogmaals te promoten. Wie weet komt hij dan in de lijst voor.
Reageer
avatar_Christophe
27 aug 2020 09:42 -
Paul Mescal (Normal people) was voor mij dé verrassing van het jaar. Volgens mij heeft hij ook al een Emmy nominatie op zak voor die rol.
Reageer