Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:53 min2018 - heden
Netwerk:Netflix
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première op 2 februari 2018.

Altered Carbon is gebaseerd op het cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. In de serie volg je een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen. We zien geen beelden van Kinnaman, maar wel van wat mogelijk de wereld is waarin de serie zich afspeelt. De serie kostte naar het schijnt zes tot zeven miljoen dollar per aflevering.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (2)

Altered Carbon - Eerste aflevering

6.5

Altered Carbon - Seizoen 1

7.5

Nieuws (35)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Lucas Verbunt
ma 18 mei
4
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
vr 24 april
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
wo 1 april
9

Populaire reacties (10)

8
09 feb 2018
Snap niet waarom sommige mensen het verhaal niet begrijpen... Gewoon een kwestie van goed opletten... Dit is weer 1 van de betere Netflix Originals en ik houd niet eens zo van Sci-Fi :P
-
03 feb 2018
Leuke serie, wel vage/dunne verhaallijnen zo nu en dan. Dit maakt de serie wat warrig. Wat meer uitwerking van karakters en dialogen, zou de serie niet misstaan.

Vergelijkbare series

Sense8
6 stemmen
The Expanse
3 stemmen
Lost
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen