La Casa de Papel

8.5 / 10
#17 top 100
70 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos is bekend van zijn commentaar bij voetbalwedstrijden.
donderdag, 17:10
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
Het tweede seizoen van La Casa de Papel verschijnt pas op 19 juli op Netflix, maar inmiddels is ook al bevestigd dat er een derde seizoen van de serie verschijnt.
vr 28 juni
FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
ma 1 juli
Serie van de maand: When They See Us. Nieuws over Game of Thrones en Undercover, La Casa de Papel, Baptiste en nog vele andere series worden besproken in aflevering zes.
za 29 juni
Castle, New Amsterdam (2018), Stranger Things, Orange Is the New Black, Suits of La Casa de Papel, welke serie staat er op jouw nog-te-kijken-lijst voor juli?
za 29 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 16 juni voor je op een rijtje gezet.
ma 17 juni
De tiendelige Brits-Spaanse misdaadserie met als titel White Lines wordt vanaf deze maand opgenomen in Spanje. De komst van de serie werd al in juli 2018 bekendgemaakt door Netflix.
do 13 juni
Er komen nog steeds veel vragen binnen over de seizoenen en afleveringen van de populaire Spaanse misdaadserie La Casa de Papel.
do 13 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
di 11 juni
La Casa de Papel is een Spaanse actieserie van Netflix. Er was al aangekondigd dat het tweede seizoen op 19 juli beschikbaar zal komen. Het eerste seizoen was in 2017 te zien.
ma 3 juni
1
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
wo 24 april
28