Gevoel voor tumor

8.5 / 10
45 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkEen
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Een
Gevoel voor tumor is een Belgische dramedy van de zender Een. De serie ging in première op 18 maart 2018.

Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald wanneer hij krijgt plots kanker en wordt zo zelf patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Gevoel voor tumor - Seizoen 1

8.5

Gevoel voor tumor - Eerste aflevering

8

Nieuws (5)

Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
1 okt 2020
Gevoel voor tumor is een humoristische dramaserie die draait om een student geneeskunde die geconfronteerd wordt met kanker.
27 mrt 2019
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie Nederlandse/Vlaamse series. Tussen maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere
27 dec 2018
6

Populaire reacties (3)

10
30 mrt 2018
Wat een ongelooflijk goed geacteerde serie. Opbouw is leuk, verhaal is interessant en alledaags helaas maar wel goed verteld. Wil toch nog eens extra benadrukken dat Maarten Nulens die Tristan speelt echt een uitzonderlijk goede acteur is. Heb zelden een acteur gezien die alles zo realistisch tot op het bot brengt echt diep respect voor zijn inleving. En ook de actrice die Hanne speelt echt goede kwaliteit. Laatste aflevering kwam echt hard binnen, ging echt door merg en been als ik die wanhoop zag. Zodra deze op NPO 1 wordt uitgezonden zal ik iedereen aanraden om deze te gaan bekijken.
-
07 mrt 2020
Echte aanrader

Vergelijkbare series