Delen op social media

Gevoel voor tumor

8,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Netflix
Te zien op
Looptijd:2018 - 2018 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Een
Genres:DramaKomedie
Gevoel voor tumor is een Belgische dramedy van de zender Een. De serie ging in première op 18 maart 2018.

Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald wanneer hij krijgt plots kanker en wordt zo zelf patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.

Acteurs

Nieuws (15)

Populaire reacties (2)

avatar_heplam
30 mrt 2018 10:43 - 08 mei 2018 13:38
Wat een ongelooflijk goed geacteerde serie. Opbouw is leuk, verhaal is interessant en alledaags helaas maar wel goed verteld. Wil toch nog eens extra benadrukken dat Maarten Nulens die Tristan speelt echt een uitzonderlijk goede acteur is. Heb zelden een acteur gezien die alles zo realistisch tot op het bot brengt echt diep respect voor zijn inleving. En ook de actrice die Hanne speelt echt goede kwaliteit. Laatste aflevering kwam echt hard binnen, ging echt door merg en been als ik die wanhoop zag. Zodra deze op NPO 1 wordt uitgezonden zal ik iedereen aanraden om deze te gaan bekijken.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
01x06
22 april 2018
01x07
29 april 2018
01x08
6 mei 2018
Seizoen 1
0/8

Recensies (2)

8.5
Gevoel voor tumor - Seizoen 1
7 jun 2018
Toen we een paar maanden terug de eerste aflevering van Gevoel voor Tumor onder de loep namen, waren er duidelijk enkele mensen niet gediend van de manier waarop we de humor in deze reeks omschreven. Eerst en vooral willen we daarbij opmerken dat een eerste aflevering een introductie van een...
8
Gevoel voor tumor - Eerste aflevering
26 mrt 2018
Wekenlang ging Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van de humor in zijn programma Taboe. Hoe ver kan je gaan als het om ongeneeslijk zieke mensen gaat, was een van de vragen die de komiek zich stelde. Als we daar nu even op terugkijken, kan je dat programma als een voorbode beschouwen op wat...

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.