Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gevoel voor tumor verschijnt in oktober op Videoland

Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.

Gevoel voor tumor draait om Tristan Devriendt, een 25-jarige geneeskunde student. Zijn leven wordt overhoop gehaald, wanneer hij wordt gediagnostiseerd met kanker en zelf de patiënt wordt. Zijn ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd om te overleven. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met liefde en gek genoeg ook genoeg humor. Vanaf 15 oktober is de serie te bekijken bij Videoland.

Gevoel voor tumor is gebaseerd op het gelijknamige boek van Leander Verdievel, die het boek voor een deel baseerde op zijn eigen ervaring. Verdievel heeft ook meegeschreven aan het scenario van de serie. Gevoel voor tumor ging in 2018 in première bij de Belgische zender Een. De serie bestaat uit een seizoen, met acht afleveringen en is ook al te bekijken bij Netflix en NPO Plus.

Video on youtube
Vorige aflevering
Isolation
Isolation
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gevoel voor tumor