Gevoel voor tumor

8.6 / 10
45 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gevoel voor tumor vanaf 1 april bij Netflix

Gevoel voor tumor is een humoristische dramaserie die draait om een student geneeskunde die geconfronteerd wordt met kanker.

We zien de hele lijdensweg van Tristan Devriendt (Maarten Nulens), een jongen van 25 jaar die met vallen en opstaan vecht tegen de vreselijke ziekte. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect. De serie kaapte onlangs nog de eerste prijs weg op een Europees seriefestival als beste Europese dramaserie. Gevoel voor tumor was in 2018 te zien bij de Belgische zender Eén en daarna bij de NPO.

De serie is vanaf 1 april te zien op Netflix. Gevoel voor tumor bestaat uit in totaal acht afleveringen. Lees hier de recensie van Peter Rotthier.

Vorige aflevering
Isolation
Isolation
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_heplam
28 mrt 2019 14:11 -
Voor Iedereen een kijktip deze serie als je hem nog niet gezien hebt ga hem kijken
Reageer

Laatste nieuws

Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
zaterdag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00