Gevoel voor tumor

8.6 / 10
45 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gevoel voor tumor vanaf 1 april bij Netflix

Gevoel voor tumor is een humoristische dramaserie die draait om een student geneeskunde die geconfronteerd wordt met kanker.

We zien de hele lijdensweg van Tristan Devriendt (Maarten Nulens), een jongen van 25 jaar die met vallen en opstaan vecht tegen de vreselijke ziekte. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect. De serie kaapte onlangs nog de eerste prijs weg op een Europees seriefestival als beste Europese dramaserie. Gevoel voor tumor was in 2018 te zien bij de Belgische zender Eén en daarna bij de NPO.

De serie is vanaf 1 april te zien op Netflix. Gevoel voor tumor bestaat uit in totaal acht afleveringen. Lees hier de recensie van Peter Rotthier.

Vorige aflevering
Isolation
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_heplam
28 mrt 2019 14:11 -
Voor Iedereen een kijktip deze serie als je hem nog niet gezien hebt ga hem kijken
Reageer

Laatste nieuws

De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Vandaag, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Vandaag, 11:06
2
Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00