Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5.5
Sandra Hutchison geeft "Fuller House - Seizoen 1 (DVD)" een 5.5.
Geschreven door Sandra Hutchison op 20 februari 2018.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Fuller House - Seizoen 1 (DVD)

De serie Fuller House (2016) is het langverwachte vervolg op de populaire Full House (1987) serie. Deze eerste serie werd tussen 1987 en 1995 op televisie uitgezonden. In deze oude reeks draaide alles om het gezin van Danny Tanner (Bob Saget).

Hij was een alleenstaande vader van drie meiden (D.J., Michelle en Stephanie). Bij de opvoeding werd hij bijgestaan door zijn zwager Jess Katsopolis en goede vriend Joey Gladstone. Jess hertrouwt later in de serie met Rebecca Donaldson en samen krijgen zij nog een tweeling. Met recht een Full House dus.

© Netflix


In de spin-off is de inmiddels volwassen dochter D.J. Tanner (Candace Helaine Cameron) weduwe en de alleenstaande moeder van drie jongens. Ze werkt als dierarts en de combinatie van gezin en werk wordt haar allemaal wat te veel. Haar nog altijd beste vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber ) is nog altijd een extravagante persoonlijkheid en werkt nu als evenementenplanner.

Ze ligt in een scheiding en trekt samen met haar puberende dochter Ramona (Soni Nicole Bringas) bij het gezin in. Ook D.J.’s zus Stephanie (Jodie Sweetin) kiest ervoor om haar zus een handje in huis te komen helpen. De mooie Stephanie geeft haar baan als populaire dj graag op voor haar zus.

© Netflix


De fans van de oude Full House (1987) serie kunnen met Fuller House (2016) hun hart ophalen. Bijna de hele cast keert weer terug op het scherm. De enige die ontbreekt is Michelle, een gedeelde rol van de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. In de eerste aflevering krijgt iedereen zijn persoonlijke opkomst, zoals je normaal op het toneel kunt verwachten. De cast wordt met een luid gejuich en applaus verwelkomd. Flink over de top, je moet ervan houden.

Na deze Amerikaanse introductie, waarin je veelvuldig getrakteerd wordt op flashbacks van de oude serie, gaat de nieuwe serie in de tweede aflevering eigenlijk pas echt van start. Wat wel blijft is het extreme publieksgelach bij iedere gemaakte grap. Deze vaak flauwe grappen volgen elkaar in een rap tempo op, het gelach is dan ook bijna continu aanwezig.

Leuk als je ervan houdt, maar naar mijn idee een tikkeltje achterhaald en gewoonweg irritant. De mobiele telefoontjes, waar de complete cast mee rondloopt, moeten de kijker ervan overtuigen dat ze naar een moderne serie kijken. Echter doet de serie toch vooral ouderwets aan.

De Fuller House (2016) reeks had best wat moderner gemogen, zonder de extreme lachsalvo’s en achterhaalde grappen, Amerikaanse knuffelsessies en educatieve opmerkingen. In 1987 was dit leuk, maar nu denk ik dat alleen de echte fans van Full House (1987) werkelijk van Fuller House (2016) kunnen genieten. Pure nostalgie!
Volg Fuller House
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8

NCIS - Seizoen 17

7