Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Slotseizoen Fuller House in december bij Netflix

Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Binnenkort zal het vijfde seizoen beschikbaar komen.

De serie is een vervolg van Full House, een populaire sitcom uit de jaren 80 en 90. De serie over een moederloos gezin in San Francisco met twee doldwaze neven die hielpen met de opvoeding was zowel grappig als ontroerend. Het bepaalde een tijdsgeest en werd puur jeugdsentiment voor velen.

In Fuller House zijn de kinderen uit Full House nu zelf volwassen. Bijna alle acteurs uit de originele serie kwamen terug in Fuller House, met daarbij weer een nieuwe generatie jongeren.

8606 FullerHouse

Fuller House zal op 5 december terugkeren voor het vijfde seizoen bij Netflix. Maar dat is dan ook meteen het slotseizoen, zo heeft Netflix eerder dit jaar bekendgemaakt. Uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan is nog niet helemaal duidelijk. Het vierde seizoen telde dertien afleveringen.
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
Vandaag, 13:00
De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.
Vandaag, 12:00
Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1