Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Slotseizoen Fuller House in december bij Netflix

Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Binnenkort zal het vijfde seizoen beschikbaar komen.

De serie is een vervolg van Full House, een populaire sitcom uit de jaren 80 en 90. De serie over een moederloos gezin in San Francisco met twee doldwaze neven die hielpen met de opvoeding was zowel grappig als ontroerend. Het bepaalde een tijdsgeest en werd puur jeugdsentiment voor velen.

In Fuller House zijn de kinderen uit Full House nu zelf volwassen. Bijna alle acteurs uit de originele serie kwamen terug in Fuller House, met daarbij weer een nieuwe generatie jongeren.

8606 FullerHouse

Fuller House zal op 5 december terugkeren voor het vijfde seizoen bij Netflix. Maar dat is dan ook meteen het slotseizoen, zo heeft Netflix eerder dit jaar bekendgemaakt. Uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan is nog niet helemaal duidelijk. Het vierde seizoen telde dertien afleveringen.
Vorige aflevering
A Modest Proposal
05x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00