Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Karin Witowski geeft "Fuller House - Seizoen 2" een 7.5.
Geschreven door Karin Witowski op 17 januari 2017.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Fuller House - Seizoen 2

Als veertiger ben ik opgegroeid met de meiden van Full House. Dat de spin-off daarvan, Fuller House, een tweede seizoen kreeg, was voor mij een cadeautje. Immers, de meiden zijn vrouwen geworden. Vrouwen met kinderen en met het idee in hun achterhoofd: vroeger was het ook leuk! Het eerste seizoen van Fuller House kreeg kritiek van alle kanten. Het was flauw, saai, niet vernieuwend. Maar aan de andere kant waren er ook de complimenten. Het is leuk, wel vernieuwend en misschien denken wij als de meiden in de serie: vroeger was ook leuk, waarom zouden we dat niet overdoen?

© Netflix

D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure, Full House) is pas weduwe geworden. Ze werkt als dierenarts en samen met haar drie kinderen probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Daarvoor roept ze de hulp in van haar jongere zus Stephanie (Jodie Sweetin, Full House). Als jeugdvriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber, Days of Our Lives) ook nog helpt zijn de meiden van vroeger weer compleet. D.J. worstelt nog steeds met haar gevoelens voor de twee mannen in haar leven. Aan de ene kant valt ze als een blok voor haar baas, de dierenarts Matt Harmon (John Brotherton, One Live To Live). Aan de andere kant heeft ze nog steeds gevoelens voor haar jeugdliefde Steve (Scott Weinger, Full House). Seizoen twee speelt zich vooral af rondom de tijd van kerstmis.

De cast van Fuller House steekt af en toe de draak met deze tweeling

In het eerste seizoen van Fuller House kwamen de mannen van Full House te pas en te onpas over de vloer, waarbij ze de aandacht opeisten. Aandacht die mijns inziens toch echt bij D.J. moest liggen. Gelukkig hebben ze daar in het tweede seizoen iets aan gedaan. Jesse, Joey en Danny komen nog wel over de vloer, maar gelukkig nu een stuk minder. Dat maakt het dat Fuller House een op zichzelf staande serie wordt. De enigen die ook in seizoen twee weer schitteren door afwezigheid zijn Mary-Kate en Ashley Olsen als Michelle Tanner. De cast van Fuller House steekt af en toe de draak met deze tweeling.

© Netflix

Vroeger was leuk, nu is het ook nog leuk. Fuller House blijft voor mij een reis naar vroeger, met een vleugje hier en nu. De eenvoud van vroeger, in combinatie met de luchtige problemen van nu, maken dat ik Fuller House een heerlijke serie vind. Seizoen twee heeft veel gastrollen van mensen die bekend waren in de jaren 80 en 90. Niet alleen Alan Thicke geeft Acte de présence, ook een immens bekende boyband uit de jaren '90 komt een gastoptreden geven. Op kerstavond werd het nieuws bekend dat Fuller House een derde seizoen krijgt. Even later werd bekend dat het derde seizoen ook meer afleveringen krijgt. Dit derde seizoen zal in de zomer van 2017 te zien zijn bij Netflix.
Volg Fuller House
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8

NCIS - Seizoen 17

7