Constantine

7.5 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Constantine reboot in productie bij HBO Max

In september deden er al geruchten de ronde over een mogelijke reboot van Constantine bij HBO Max. Deze geruchten lijken nu werkelijkheid te worden.

J.J. Abrams, wie onder meer The Office regisseerde en Lost, Person of Interest en Westworld produceerde, werkt nu aan een reboot van Constantine. Er is een pilot geschreven door Guy Bolton. De serie is ontwikkeld door David Goyer en Daniel Cerone en is gebaseerd op de comic van DC. Volgende maand opent de schrijverskamer. Er valt nog niets te zeggen over de releasedatum.Nadat er in 2005 al een film werd uitgebracht, bracht NBC in 2014 een serie uit over het DC-personage. Deze reboot van HBO Max zal dus al de derde verfilming zijn van het personage. Matt Ryan speelde de hoofdrol in de NBC-serie nadat deze al na één seizoen werd geannuleerd. Daarna was Ryan, in zijn rol als John Constantine, nog te zien in DC's Legends of Tomorrow (en diens crossovers met de Arrowverse), waar hij tot op heden nog steeds in speelt. Wie de hoofdrol gaat spelen is nog onbekend. Wel bekend is dat het Matt Ryan niet zal zijn. Het personage in de reboot wordt, in tegenstelling tot het personage dat Matt Ryan speelde in NBC's Constantine uit 2014, gecast als diverse hoofdrolspelers; een spirituele detective en een Britse exorcist.
Vorige aflevering
Waiting for the Man
Waiting for the Man
01x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00