Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Constantine reboot in productie bij HBO Max

In september deden er al geruchten de ronde over een mogelijke reboot van Constantine bij HBO Max. Deze geruchten lijken nu werkelijkheid te worden.

J.J. Abrams, wie onder meer The Office regisseerde en Lost, Person of Interest en Westworld produceerde, werkt nu aan een reboot van Constantine. Er is een pilot geschreven door Guy Bolton. De serie is ontwikkeld door David Goyer en Daniel Cerone en is gebaseerd op de comic van DC. Volgende maand opent de schrijverskamer. Er valt nog niets te zeggen over de releasedatum.



Nadat er in 2005 al een film werd uitgebracht, bracht NBC in 2014 een serie uit over het DC-personage. Deze reboot van HBO Max zal dus al de derde verfilming zijn van het personage. Matt Ryan speelde de hoofdrol in de NBC-serie nadat deze al na één seizoen werd geannuleerd. Daarna was Ryan, in zijn rol als John Constantine, nog te zien in DC's Legends of Tomorrow (en diens crossovers met de Arrowverse), waar hij tot op heden nog steeds in speelt. Wie de hoofdrol gaat spelen is nog onbekend. Wel bekend is dat het Matt Ryan niet zal zijn. Het personage in de reboot wordt, in tegenstelling tot het personage dat Matt Ryan speelde in NBC's Constantine uit 2014, gecast als diverse hoofdrolspelers; een spirituele detective en een Britse exorcist.
Vorige aflevering
Waiting for the Man
Waiting for the Man
01x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Constantine