Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
maandag, 09:00
Ook in de week van 12 tot en met 18 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 42
ma 19 oktober
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vr 16 oktober
1
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
ma 28 september
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vr 25 september
Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.
wo 16 september
Darren Ritter, gespeeld door Daniel Kyri, wordt vanaf het negende seizoen een regulier personage in Chicago Fire.
ma 7 september
Na The CW komen ook FOX, CBS, ABC en NBC met de datums voor hun herfstprogrammering. Sommige van de Peacock-zender series zullen later van start gaan dan gebruikelijk.
vr 28 augustus
1
Een maand later dan gebruikelijk heeft de Peacock zender de plannen voor seizoen 2020-2021 aangekondigd.
17 jun 2020
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
30 mei 2020
1
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
26 mei 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
27 mei 2020
2