UnREAL

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het vierde seizoen van UnREAL binnenkort bij Videoland

Het vierde seizoen van UnREAL is ook meteen de allerlaatste en Videoland gaat ook dit seizoen beschikbaar stellen voor de abonnees.

In februari 2018 berichtte MijnSerie dat alle drie de seizoenen van UnREAL te zien zouden zijn bij Videoland. Nu is bekend gemaakt dat het allerlaatste vierde seizoen ook bij Videoland te zien zal zijn.

UnREAL geeft een beeld van de gang van zaken achter de schermen bij een fictieve datingshow. We Rachel (Shiri Appleby), een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma Quinn King (Constance Zimmer). Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.


Het vreemde is dat het vierde seizoen, dat stilletjes is aangewezen als allerlaatste seizoen, alleen nog in Australië te zien was en dat Hulu dit seizoen alleen nog voor abonnees beschikbaar heeft gemaakt. De verhuizing van Hulu naar Lifetime heeft in ieder geval geen gevolgen voor de Nederlandse fans. UnREAL seizoen vier zal vanaf 13 augustus te zien zijn bij Videoland.
Vorige aflevering
Sudden Death
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06