UnREAL

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het vierde seizoen van UnREAL binnenkort bij Videoland

Het vierde seizoen van UnREAL is ook meteen de allerlaatste en Videoland gaat ook dit seizoen beschikbaar stellen voor de abonnees.

In februari 2018 berichtte MijnSerie dat alle drie de seizoenen van UnREAL te zien zouden zijn bij Videoland. Nu is bekend gemaakt dat het allerlaatste vierde seizoen ook bij Videoland te zien zal zijn.

UnREAL geeft een beeld van de gang van zaken achter de schermen bij een fictieve datingshow. We Rachel (Shiri Appleby), een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma Quinn King (Constance Zimmer). Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.


Het vreemde is dat het vierde seizoen, dat stilletjes is aangewezen als allerlaatste seizoen, alleen nog in Australië te zien was en dat Hulu dit seizoen alleen nog voor abonnees beschikbaar heeft gemaakt. De verhuizing van Hulu naar Lifetime heeft in ieder geval geen gevolgen voor de Nederlandse fans. UnREAL seizoen vier zal vanaf 13 augustus te zien zijn bij Videoland.
Vorige aflevering
Sudden Death
Sudden Death
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00