UnREAL

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.
6 mei 2020
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
20 aug 2019
MijnSerie-leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 mrt 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
8 mrt 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
1 mrt 2019
5
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 30 juli tot en met 5 augustus voor je op een rijtje gezet.
6 aug 2018
2
Het vierde seizoen van UnREAL is ook meteen de allerlaatste en Videoland gaat ook dit seizoen beschikbaar stellen voor de abonnees.
3 aug 2018
Acteur Cody Fern speelt de rol van Michael Langdon in American Horror Story: Apocalypse. Dat heeft executive producer Ryan Murphy bekend gemaakt.
28 jul 2018
Naast een naam en een datum heeft het achtste seizoen van American Horror Story ook nieuwe nogal verontrustende illustraties gekregen.
20 jul 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 9 tot en met 15 juli voor je op een rijtje gezet.
16 jul 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 2 tot en met 8 juli voor je op een rijtje gezet.
9 jul 2018
1
Het allerlaatste vierde seizoen van de dramaserie UnREAL wordt onverwachts vroeg in zijn geheel gelanceerd bij de Australische zender Stan.
7 jul 2018