Unbelievable

8,0 / 10
48 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Unbelievable is een Amerikaanse dramaserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 13 september 2019.

Het waargebeurde verhaal van Marie, een tiener die beschuldigd wordt te liegen over het feit dat ze verkracht is, en de twee vrouwelijke detectives die het verwrongen pad volgen om uiteindelijk bij de waarheid te komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar Christophe
10
18 sep 2019
Netflix verwent ons in de zomer van '19 met pareltjes zoals Unbelievable, Mindhunter en thirteen reasons why (3). Deze serie is van hoge kwaliteit, sterk geacteerd en spannend! Je voelt zo mee met de zo gemakkelijk te manipuleren Marie. Prachtige rol alweer voor Caitlyn Dever, die ook al in Justified de pannen van het dak acteerde. Tip voor de fans van True Detective en zo...
avatar MagicShadow
10
22 Mei 2021
De serie is overeenkomend met de titel in 1 woord "unbelievable". Een ijzersterke cast zorgt ervoor dat het verhaal echt binnen komt. En na iedere aflevering voel je de drang om verder te kijken. Wat mij betreft mag deze serie niet ontbreken in je lijst.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
4 stemmen
The Crown
4 stemmen
Lost
3 stemmen
The Fall
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Unbelievable