The Strain

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
19 mrt 2020
5
In mei gaat het vijfde seizoen van Billions van start. De financiële dramaserie krijgt daarin een Suits cast-lid op bezoek.
29 feb 2020
Billions is de financiële dramaserie van Showtime. Binnenkort start het vijfde seizoen en ook is er castingnieuws en een teaser vrijgegeven.
13 feb 2020
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
20 aug 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
22 feb 2019
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
2 okt 2018
Regisseur Guillermo Del Toro, onder meer bekend van de Oscarwinnende speelfilm The Shape of Water, gaat een horrorserie maken voor Netflix.
15 mei 2018
Hopelijk is iedereen al een beetje bekomen van de champagne, de vele hapjes en de lange reeks nieuwe series die de voorbije dagen gelanceerd werden op de Vlaamse beeldbuis. De komende week wordt het in ieder geval...
9 jan 2018
3
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 30 oktober tot en met 5 november voor je op een rijtje gezet. Weetjes Apple TV...
6 nov 2017
4
"It's Showtime everybody. Showtime" The Strain In 2014 ging de Guillermo Del Toro horrorserie bij FX in première en met moeite heb ik het volgehouden tot de seriefinale in september 2017. Vier seizoenen of 46...
4 nov 2017
"It's Showtime everybody. Showtime" Stitchers De sciencefictionserie Stitchers ging in juni 2015 in première bij Freeform. Toen ik aan de serie begon had ik geen idee wat ik verwachtte kon, maar Cameron (Kyle Harris)...
28 okt 2017
1