Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, aflevering 21

Showtime, aflevering 21

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Blacklist

Ik ben enorm bevooroordeeld wat James Spader aangaat, dus daar zal je van mij geen negatief woord over horen. Wat dan wel hoor ik je denken, nou het einde van het derde seizoen. Dat was net even te veel van het goede. Dat Famke Jansen meedeed was natuurlijk geweldig en dat er een spin-off komt met Nederlands trots is ook super, maar het einde…

Helaas kan ik hier verder niets over zeggen, want dan zal er het één en ander weg gepiept moeten worden. Wat ik wel kan zeggen, ik was teleurgesteld. Ik dacht eindelijk dat ze het lef zouden hebben om door te gaan met de trend en dat we toch wel wat antwoorden zouden krijgen. Helaas, niet dus. Het derde seizoen eindigde op zijn zachts gezegd redelijk clichématig.

En dat is jammer, ik hoop dat ze het in het vierde seizoen dat op 22 september van start is gegaan bij NBC toch goed gaan maken. Denk eens outside the box, het zou echt geen kwaad kunnen. Maar laat James Spader’s karakter Raymond ‘Red’ Reddington zoals hij is, daar zit geen haartje verkeerd, geen kreukel in zijn maatpak, nee die mag van mij nog heel lang blijven.

De gekwelde blik, de oude jongens krentenbrood aanpak, en iemand zonder te knipperen neerschieten. Red lijkt op je vriendelijke buurman die altijd zo aardig gedag zegt, maar niets is minder waar. Het is de buurman waarvan iedereen achteraf zegt 'hij was zo aardig en bracht altijd netjes de vuilnis op tijd naar buiten'. Jaja, laat Red maar schuiven, kom maar op met het vierde, vijfde, zesde……. zevende seizoen.

Prijsvraag:
Op 7 mei hebben wij de serie Person of Interest besproken, maar welk nummer/artiest hoorde daarbij? Hint: die week daarvoor (30 april) hebben we het nummer gedraaid. Stuur je juiste antwoord voor zaterdag 8 oktober naar [email protected] en maak kans op de DVD Box van het derde seizoen van Person of Interest.


Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is Edith Piaf – Non, je ne regrette rein.

Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben gedraaid in Showtime? Klik hier voor de lijst Ochtend Oostrom/MijnSerie presents Showtime, die Peter elke week zal aanvullen.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 3 oktober 2016, 16:02
Gezien de laatste aflevering van The Blacklist vraag ik me af of ze nu niet doorslaan. hij gaat nu echt van nice-badguy naar serieus badguy. Ik weet niet of ik hem nu nog zo leuk vind...
Toon spoiler
Log in om een reactie achter te laten