Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 26

"It's Showtime everybody. Showtime"

Stitchers

De sciencefictionserie Stitchers ging in juni 2015 in première bij Freeform. Toen ik aan de serie begon had ik geen idee wat ik verwachtte kon, maar Cameron (Kyle Harris) stal direct mijn hart….dat haar! De serie gaat over Kirsten (Emma Ishta) en het Stitchers-program. Dat houd in dat Kirsten zich in het geheugen van vermoorde mensen ‘stitched’ en op die manier de moord probeert op te lossen.

Dat daar omheen een hele rode draad zit met de vader en moeder van Kirsten, en de relaties tussen de diverse hoofrolspelers ook een rol gaan spelen, zorgt ervoor dat deze semi-procedurele serie iets meer is dan alleen een moord oplossen per aflevering. Dat Maggie voor mij uiteindelijk niets meer toevoegt aan de serie, en waarschijnlijk niet alleen voor mij, werd duidelijk toen zij in het derde seizoen meer er niet was dan wel.

Uiteindelijk waren de 31 afleveringen verdeeld over drie seizoenen net niet genoeg om de serie goed af te ronden. Toen uiteindelijk in september werd aangekondigd dat de serie gecanceld was, waren de protesten van de fans en mij niet van de lucht. Want het derde seizoen dat op 14 augustus zijn seriefinale heeft gehad eindigde met een enorme cliffhanger.

We zullen nu dus waarschijnlijk nooit weten hoe het afloopt met Kirsten en Cameron, Camille en Amanda en Linus en Ivy en met het Stitchers-program. Wie heeft Kirsten iets ingefluisterd en waarom deed ze ineens of ze haar geheugen kwijt was? Het blijft nu afwachten of Netflix, Amazon of Hulu de serie misschien gaat overnemen.

Dit was de radiocolumn van Nimuë, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostromkun je horen in het fragment hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Sweet Caroline – Neil Diamond.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter, Nimuë en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TM1993
28 okt 2017 12:44 -
Leuk dat je schrijft over Stitchers! Het is absoluut mijn favoriete serie! Het kijkt zo fijn weg en je begint van elk personage te houden, maar in het bijzonder van Kirsten & Cameron. Een geweldig duo & koppel en apart van elkaar ook interessante personages! Ik ben nog steeds "in denial" over het eindigen van mijn favo serie! Ik keek zo uit naar een 4e seizoen met die cliffhanger, om te zien hoe Kirsten & Cameron elkaar weer zouden vinden, voor wie ze moet liegen en hoe het nou allemaal zit etc. Stitchers heeft een klein groepje fans, maar wel heel loyaal en fanatiek, ik vind dat we een goed einde verdienen!
Reageer