Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuws over twee FX horrorseries

FX heeft een startdatum vrijgegeven voor het allerlaatste seizoen van The Strain. En Ryan Murphy heeft een nogal griezelige tekening vrijgegeven van het zevende seizoen van American Horror Story.

Fans van The Strain kunnen zich alvast klaar gaan maken voor het vierde seizoen van de horrorserie. Op zondag 16 juli om 22.00 uur zal het allerlaatste seizoen van start gaan bij FX. De geprezen serie The Strain is gebaseerd op de bestseller trilogie van Guillermo del Toro en Chuck Hogan. Alvast een klein voorproefje: ‘Als het laatste en vierde seizoen begint is het negen maanden verder. De wereld is gehuld in duisternis en de strigoi hebben de controle. (…) Al die tijd heeft de Meester absolute controle en gaat hij verder met het plannen van het einde van de wereld zoals wij die kennen. In het aangezicht van totale vernietiging hebben onze helden wat nodig is om de mensheid te redden.’


Het zevende seizoen van American Horror Story zal dit najaar van start gaan bij FX, en er zijn enkele details bekendgemaakt over dit zevende seizoen. Dit in tegenstelling met het zesde seizoen, waar totale stilte over was. Ryan Murphy had al verklapt dat het zevende seizoen politiek getint zou zijn en dat Sarah Paulson en Evan Peters te zien zullen zijn in het aankomende seizoen. En nu heeft Murphy een Instagram-foto gedeeld die er op zijn zachts gezegd nogal verontrustend uitziet.

American Horror Story Season 7 tease.

Een bericht gedeeld door Ryan Murphy (@mrrpmurphy) op 5 Mei 2017 om 7:28 PDT


Verheug jij je op het allerlaatste seizoen van The Strain? En wat denk je van het Instagram bericht van Murphy?


Guillermo del Toro
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten