The Strain

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/46afleveringen/2014 - 2017 
NetwerkFX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142017 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:FX
The Strain is een Amerikaanse horrorserie van de zender FX. De serie ging in première in 2014.

De serie vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather, het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Populaire reacties (19)

avatar gumstarr
8
12 okt 2014
Als het in de muziek al lang en breed geaccepteerd is om guilty pleasures te hebben, waarom kunnen we dat dan ook niet een officieel ding maken voor seriekijken? Dan is Greys Anatomy hierbij mijn U Sure Do, Friday Night Lights m’n Club Tropicana en voeg ik The Strain nu aan dat lijstje toe als m’n Never Gonna Give You up. Want laat ik eerlijk zijn, echt best is het allemaal niet, maar om de één of andere manier zat ik toch elke maandag weer met een glimlach op de bank.

Word je niet blij van zombie-achtige figuren die op volledig over the top wijze het bloed uit hun slachtoffers slurpen, dan kun je The Strain lekker laten, want dat is namelijk precies wat het is. Grommende, manklopende bloedslurpers die na een virusinfectie zorgen voor een apocalypse met New York als episch centrum. Natuurlijk zijn er ook een aantal mensen die al deze ellende de kop proberen in te drukken. Of dat gaat lukken moet je zelf maar zien.

Probeer even door de vingers te zien dat de director Guillermo del Toro – die van Pan’s Labyrinth en Hellboy – wel een hele belachelijke verpersoonlijking van Het Kwaad neerzet, dat het script hier en daar meer rammelt dan de eierstokken van mijn vriendin na het zien van weer zo’n schattige babyfoto in haar Facebook timeline en dat dit verhaal natuurlijk al in 100 andere films en series is verteld, maar dan heb je aan The Strain een prima tijdverdrijf. Maar ja, ik ga ook goed op Rick Astley, dus wat wil het allemaal zeggen.
avatar anonymous
-
20 aug 2014
Geweldige serie! Hadden we er hier maar meer van. En dit is niet gewoon een vampieren serie ;) Guillermo del Toro moet genoeg zeggen ;)

Vergelijkbare series

The 100
7 stemmen
Helix
6 stemmen
Grimm
3 stemmen
The Strain