The Missing

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/16afleveringen/2014 - 2016 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20142016 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC One
The Missing is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 28 oktober 2014.

The Missing vertelt in het eerste seizoen het pakkende verhaal van het Britse jongetje Oliver dat plots verdwijnt op vakantie in Frankrijk. Zijn ouders en de politie stellen alles in het werk om hem terug te vinden. Tot alle sporen dood lijken te lopen en het koppel alleen terugkeert naar Engeland. The Missing verteld in het tweede seizoen het verhaal van een een koppel, wiens dochter vermist wordt sinds 2003. Elf jaar later strompelt een jonge Britse vrouw door de straten van een Duitse stad en zakt in elkaar.

NB. De spin-off Baptiste wordt op Netflix uitgezonden als het derde seizoen van The Missing, dit is officieel niet correct. De afleveringen kunnen onder https://www.mijnserie.nl/baptiste/ worden afgevinkt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Populaire reacties (13)

avatar anonymous
-
7 maa 2015
Jammer dat er geen vervolgseizoen is die voort borduurt op het vorige, ik zou graag willen weten of dat jongetje nu werkelijk Oliver is......
avatar gumstarr
8
29 dec 2014
Het is de nachtmerrie van iedere ouder. Je steekt in de plaatselijke buurtsuper even je hoofd in de koeling, zodat je met een gestrekte arm nét dat laatste pak halfvolle melk van ‘t rek kan grissen, wil je vloeibare verovering met gepaste trots naast je kind in het winkelwagentje zetten… kind weg. “Die zal bij de chipsafdeling wel weer een pleidooi staan te verzinnen waarom deze keer toch écht de Ringelings mee naar huis genomen moeten worden”, denk je nog, maar eenmaal daar aangekomen is er in geen velden of wegen een mini-me te bekennen. Ongemak wordt pas echt full blown paniek als blijkt dat ook bij de kassa’s – waar door die kleine terroristen vaak op bijna professioneel niveau om voetbalplaatjes wordt gebedeld – niemand een klein fashion victimpje op maat 26 Air Jordan V’s heeft gezien. Roepen is inmiddels al lang hysterisch schreeuwen geworden en in je hoofd trekken de meest verschrikkelijke scenarios al aan je voorbij. Nou, dat is dus ongeveer de basis van The Missing. Gezellig, hė?

Het leven van Tony en zijn vrouw Emily staat volledig op z’n kop als één of andere gek er tijdens een vakantie in Frankrijk met hun zoontje Oliver vandoor gaat. De uitgebreide zoektocht die daar op volgt levert niets op, maar Tony weigert zich daar bij neer te leggen. Hij besluit niet te rusten tot de onderste steen boven is, ook al trekt dit een zware wissel op zijn huwelijk en de relaties met de mensen om hem heen. Go Tony!

The Missing is sober, traag en gestript van ontploffingen en high speed chaces met uzi schietende sportschooljongens die uit het bijrijdersportier hangen. De dialoog en het verhaal staan centraal en dat is prettig. The Missing is een klassieke schone en die hebben over het algemeen niet heel veel nodig om goed voor de dag te komen.

Vergelijkbare series

The Fall
11 stemmen
Baptiste
6 stemmen
Happy Valley
5 stemmen
Safe
5 stemmen
The Blacklist
3 stemmen
The Missing