Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

The Missing krijgt geen derde seizoen, maar wel een spin-off?

Zoals verwacht krijgt de dramaserie The Missing geen derde seizoen van BBC One. Maar bedenkers Williams hopen op een doorstart in de vorm van een spin-off.

Mede-bedenkers Harry en Jack Williams hebben bevestigd dat The Missing geen derde seizoen krijgt bij de BBC en Starz, maar ze hopen wel op een doorstart als een spin-off. Harry zei: “We willen weer iets doen met Tcheky {Karyo, foto} – we willen zijn karakter {Baptiste} levend houden. Ik denk dat we hem opnieuw zullen gaan bezoeken in één of andere vorm. Ik leun heel sterk naar een spin-off, persoonlijk. Maar God weet wat de zenders daar van denken.”

Jack vulde aan: “Dit is dus alleen wij die hierover praten – maar we zouden Baptiste heel graag terug willen zien, we willen die toon en dat gevoel van die wereld opnieuw bezoeken. We willen het niet meer over vermiste kinderen laten gaan! – maar hem opnieuw bezoeken, met het gevoel van The Missing, is iets waar we afgelopen paar maanden over hebben gesproken. Dus hopelijk is er daarover snel nieuws te vertellen.”

The Missing deed het erg goed bij de kijker en de critici, maar het duo geeft toe dat ze als de dood waren om een vervolg te maken op de eerste twee seizoenen. Jack zei: “We zijn zo blij dat de kijkers The Missing goed vonden. Je wil namelijk niet dat ze iets zeggen als; ‘Oh, ze hebben een derde seizoen gemaakt en die was heel slecht.’

Harry vult aan: “We hebben het gevoel dat we met het tweede seizoen goed zijn weg gekomen.” Jack springt in: “Het was niet zo goed voor een hele lange tijd. Toen we de eerste aflevering zagen, had het een heleboel werk nodig. Gelukkig werd het beter. Ik ben blij dat niemand de eerste versie heeft gezien.”

Heb jij liever een spin-off of een derde seizoen van The Missing?


Embed from Getty Images(L-R) Harry en Jack Williams
Vorige aflevering
The Mountain
The Mountain
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Missing