The Following

8,0 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/45afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20132015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:FOX
The Following is een Amerikaanse dramaserie van de zender Fox. De serie ging op 21 januari 2013 in première.

De beruchte seriemoordenaar Joe Carroll is ontsnapt uit de gevangenis en begint aan een nieuwe moorden, de FBI roept agent Ryan Hardy op om de zaak op te lossen. Hardy was verantwoordelijk voor het vastleggen van Carroll negen jaar geleden. Hardy kent hem beter dan wie dan ook. Maar de Ryan Hardy die Carroll oppakte jaren geleden is niet dezelfde man als vandaag. Hij is zowel fysiek als mentaal veranderd door het vorige nastreven van deze seriemoordenaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 3
0 / 15

Recensies (8)

The Following - Seizoen 3

4.5

The Following - Seizoen 2

3.5

Nieuws (50)

De komende dagen staan er voor de serieliefhebbers die niet beschikken over Netflix of andere digitale tv-platformen een aantal vervolgseizoenen op het programma van series die enkele jaren geleden debuteerden op de...
23 jan 2018
Bij deze wil ik alle bezoekers van MijnSerie het beste wensen voor dit nieuwe jaar. Na een ongewilde korte onderbreking ga ik jullie voortaan wekelijks op de hoogte brengen van de startende oude en nieuwe series die...
2 jan 2017
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken, het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
6 feb 2017
2

Populaire reacties (71)

-
25 mrt 2016
Een achterlijk wanproduct. 8 afleveringen zitten kijken in de illusie dat de volgende aflevering wel iets interessants te bieden zal hebben maar helaas..

Verhaallijn is totaal ongeloofwaardig, het script is rommelig en onlogisch, uitwerking en acteurs zijn tenenkrommend slecht. Het motief van de zogenaamd gestoorde professor is onbekend, net zoals de beweegredenen van de volgers en van een karakterontwikkeling is geen sprake, noch van de hoofdpersonen, noch van andere personages. Wat er dan overblijft is niet meer dan een reeks taferelen na elkaar.
7.8
14 apr 2015
Ik ben absoluut niet ontevreden over seizoen 3 tot nu toe. Leuk ook dat het een en ander afgewisseld word kwam verhaallijn.
Echt niets op aan te merken. Hetzelfde geldt voor de acteurs / actrices.

Vergelijkbare series

The Blacklist
9 stemmen
The Fall
5 stemmen
Stalker
5 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Dexter
3 stemmen