The Following

8,0 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/45afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20132015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:FOX
The Following is een Amerikaanse dramaserie van de zender Fox. De serie ging op 21 januari 2013 in première.

De beruchte seriemoordenaar Joe Carroll is ontsnapt uit de gevangenis en begint aan een nieuwe moorden, de FBI roept agent Ryan Hardy op om de zaak op te lossen. Hardy was verantwoordelijk voor het vastleggen van Carroll negen jaar geleden. Hardy kent hem beter dan wie dan ook. Maar de Ryan Hardy die Carroll oppakte jaren geleden is niet dezelfde man als vandaag. Hij is zowel fysiek als mentaal veranderd door het vorige nastreven van deze seriemoordenaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 3

Populaire reacties (71)

avatar anonymous
-
21 jan 2014
Ik vond in seizoen 1 dat er te vaak een "follower" opstond en dat was toevallig iemand met wie ze samen werkte. Gebeurde me iets te vaak waardoor de afleveringen voorspelbaar werden. Ook ik betrapte mezelf op regelmatig doorspoelen en besefte dat ik niet eens zoveel gemist had.

Ik weet dat het een tv serie is maar toch hoop ik dat de verhaallijjn iets strakker en geloofwaardiger gaat worden in seizoen 2.

Neemt niet weg dat de serie een behoorlijk duister karakter heeft en zich niet laat verleiden tot een standaard concept.

Ondanks de enigzins kritieke noot van mijn kant, geef ik seizoen 2 toch een kans.

avatar JanWillemK
7.8
14 apr 2015
Ik ben absoluut niet ontevreden over seizoen 3 tot nu toe. Leuk ook dat het een en ander afgewisseld word kwam verhaallijn.
Echt niets op aan te merken. Hetzelfde geldt voor de acteurs / actrices.

Vergelijkbare series

The Blacklist
9 stemmen
The Fall
5 stemmen
Stalker
5 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Dexter
3 stemmen
The Following