The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Hollywood van Ryan Murphy (American Horror Story) is vanaf mei te bekijken op Netflix, er staat nu een trailer online.
di 21 april
HBO Max, de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia, heeft drie nieuwe series besteld die worden ontwikkeld door J.J. Abrams en zijn bedrijf Bad Robot.
vr 17 april
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zo 5 april
De streamingdienst heeft de nieuwe thriller Suspicion besteld, met onder andere een rol voor Uma Thurman.
vr 13 maart
Voor maar 2,99 per maand, eerste maand gratis, kun je toegang krijgen tot Amazon Prime Video in Nederland.
di 10 maart
5
Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
21 feb 2020
2
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Call Me Kat (aanvankelijk Carla genoemd), een bewerking van BBC-serie Miranda.
14 feb 2020
In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van FOX op een rijtje gezet.
11 feb 2020
Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De tweede special gaat over de MijnSerie Serie van het Jaar Verkiezingen 2019. Peter en Mandy laten hun licht schijnen op de winnaars en verliezers.
10 feb 2020
In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van CBS op een rijtje gezet.
8 feb 2020
1
En er zijn weer meer stemmen uitgebracht dan voor de verkiezingen van 2018. We nemen je graag mee naar de winnaars, verliezers en andere cijfers van 2019.
10 feb 2020
15
CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.
28 jan 2020