The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
CBS heeft een serie besteld van de komediepilot United States of Al besteld, afkomstig van Chuck Lorre (Young Sheldon), David Goetsch en Maria Ferrari.
zo 15 november
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
ma 9 november
1
Ook in de week van 2 tot en met 8 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 45.
ma 9 november
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van The Big Bang Theory. We geven twee dvd boxen weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
ma 2 november
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
di 20 oktober
3
Het twee seizoen van de misdaadserie Criminal: United Kingdom gaat in september nog in première. Netflix heeft ook een trailer uitgebracht van het nieuwe seizoen.
za 5 september
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
4 jul 2020
Hollywood van Ryan Murphy (American Horror Story) is vanaf mei te bekijken op Netflix, er staat nu een trailer online.
21 apr 2020
HBO Max, de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia, heeft drie nieuwe series besteld die worden ontwikkeld door J.J. Abrams en zijn bedrijf Bad Robot.
17 apr 2020
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
5 apr 2020
De streamingdienst heeft de nieuwe thriller Suspicion besteld, met onder andere een rol voor Uma Thurman.
13 mrt 2020