The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Ranch in januari bij Netflix

The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Inmiddels is bekend wanneer de laatste afleveringen van de serie zullen verschijnen.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert is te zien als Colt's verloofde Abby.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen zijn sinds 13 september te bekijken. Inmiddels is bekend wanneer de volgende tien afleveringen (deel acht) beschikbaar komen. Dat is op 24 januari 2020. En daarmee komt de serie The Ranch ten einde.

Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00