The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Ranch in januari bij Netflix

The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Inmiddels is bekend wanneer de laatste afleveringen van de serie zullen verschijnen.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert is te zien als Colt's verloofde Abby.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen zijn sinds 13 september te bekijken. Inmiddels is bekend wanneer de volgende tien afleveringen (deel acht) beschikbaar komen. Dat is op 24 januari 2020. En daarmee komt de serie The Ranch ten einde.

Vorige aflevering
Perfect Storm
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03