The Ranch

7.7 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Ranch in januari bij Netflix

The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Inmiddels is bekend wanneer de laatste afleveringen van de serie zullen verschijnen.

The Ranch speelt zich af op een Colorado-boerderij buiten Denver en volgt Colt (Ashton Kutcher), die na een korte en mislukte semi-profvoetbalcarrière naar huis terugkeert om het familiebedrijf met zijn vader (Sam Elliott) en moeder (Debra Winger) te runnen. Elisha Cuthbert is te zien als Colt's verloofde Abby.

Het vierde seizoen, dat ook wel te boek staat als deel zeven, heeft twintig afleveringen en de eerste tien afleveringen zijn sinds 13 september te bekijken. Inmiddels is bekend wanneer de volgende tien afleveringen (deel acht) beschikbaar komen. Dat is op 24 januari 2020. En daarmee komt de serie The Ranch ten einde.

Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48