The Detour

7.7 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
4seizoenen/42afleveringen/2016 - heden
NetwerkTBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2016 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:TBS
The Detour is een Amerikaanse komedieserie van de zender TBS. De serie ging in première op 11 april 2016.

The Detour is een wat-in-hemelsnaam-is-er-mis-met-deze-familie komedie gecreëerd door comic super-koppel Jason Jones & Samantha Bee en geïnspireerd door hun eigen familie-uitjes.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Detour.

Populaire reacties (10)

avatar gumstarr
8
1 jun 2016
Ik vind series om te lachen vaak wat problematisch. Series om te lachen zijn namelijk negen van de tien keer helemaal niet om te lachen. Heb jij jezelf ook maar op iets van een krulling van de mondhoeken kunnen betrappen tijdens het kijken van The Ranch? Naar je schuddende buik gegrepen bij Baskets? Met tranen in je ogen de ene na de andere aflevering van die New Girl rip off, Weird Loners, er doorheen getimmerd? Nee toch? Tranen van het janken misschien. Goeie komedie is lastig en de spoeling is dan ook dunner dan Kate Moss toen het in haar leven allemaal een beetje tegen zat.

Gelukkig zijn ze er heus wel, die series die je moederziel alleen op de bank hardop kunnen laten knorren als ‘n tevreden scharrelvarken. Ik schrik nog met enige regelmaat van mezelf als mij tijdens Modern Family één of ander onduidelijk oergeluid ontglipt. Catastrophe, You’re The Worst, The Spoils Of Babylon, ik kon er allemaal om lachen. Zelfs het eerste seizoen van Black-ish en The Last Man On Earth ging er best lekker in. Dat ze in seizoen twee hun mojo volledig kwijt zijn geraakt, moeten we voor het gemak maar even door de vingers zien. Aan het rijtje “best-wel-grappig-en-helemaal-niet-verkeerd-om-te-kijken-als-je-tussen-de-bedrijven-door-wat-tijd-vrij-hebt” kan wat mij betreft nu ook The Detour worden toegevoegd. Maar wie ben ik.

Wat doe je als je je gezin al hebt beloofd op vakantie te gaan, maar vervolgens wordt ontslagen? Dan zwijg je in alle toonaarden en neem je niet het vliegtuig, maar de uitgewoonde mini van die zo lekker 1 op 25 rijdt. Is lekker cheapo. Zo pakt Nate Parker het tenminste aan. Tuurlijk moet hij z’n vrouw Robin nog wel even overtuigen dat dagenlang zweten in een snikhete auto een veel beter idee is dan een paar uur in een heerlijk gekoeld vliegtuig, maar daar draait Nate zijn hand niet voor om. Al snel blijkt dat de vakantie niet de enige reden is om helemaal van New York naar Florida te rijden. Nate heeft naast z’n zwembroek en snorkel ook een bedrijfsgeheim van zijn ex-werkgever ingepakt en dat moet in Fort Lauderdale in de juiste handen terechtkomen.

The Detour is geschreven door Jason Jones, die eerder zijn beste materiaal beschikbaar stelde aan The Daily Show. Als je nu denkt: “Hè, maar dat is toch dezelfde kerel als in die The Detour trailer?”… Dat klopt! Schrijver én acteur. Double the royalties, baby! Dat acteren doet hij, net als de rest van de cast overigens, al niet onverdienstelijk, maar iedereen die in zijn komedie een enorme knipoog naar de Platoon-helikopter-scene weet te verwerken, vind ik per definitie een koning. Die korte verwijzing naar Oliver Stone’s meesterwerk geeft ook wel meteen de humor in The Detour weer, het is volwassen. Het is een soort Modern Family meets The Hangover. Nate Parker is wat er zou gebeuren als Phil Dunphy écht eens de remmen volledig los zou gooien en Robin is Claire, maar dan zo stoned als een kanarie. Lijkt mij meer dan genoeg reden om deze te kijken. Het is namelijk de moeite waard. Echt.
avatar anonymous
-
23 feb 2017
Ben blij dat deze leuke comedy weer begonnen is.
The Detour