The Cry

7.3 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Cry is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 30 september 2018.

Het verhaal volgt een ontvoering van kinderen en de impact die dat heeft op de familie als ze worden geconfronteerd met de controle van de media.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (2)

The Cry - Seizoen 1

9

The Cry - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (11)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
2 jun 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019

Populaire reacties (1)

8
01 sep 2019
Onverwacht goede mini serie. Hoewel het onderwerp me niet echt aanspreekt, heb ik hier toch zeer geboeid naar gekeken. Met name omdat de serie niet chronologisch werd weer gegeven. Dat maakte het zeer spannend. En het acteren was dik in orde.

Vergelijkbare series

The Victim
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Dollhouse
1 stem