Stalker

7.8 / 10
43 min
Misdaad, Drama, Thriller
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142015 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Stalker is een Amerikaanse drama-/misdaadserie van de zender CBS. De serie ging op 1 oktober 2014 in première.

Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Zijn zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in problemen gebracht, maar zijn eerdere gedrag kan nog wel eens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert in het veld en is gedreven door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Met de rest van het team beoordelen Larsen en Davis het dreigingsniveau van elke zaak en reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt, terwijl ze ook nog hun persoonlijke kwellingen op afstand proberen te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20

Recensies (3)

Stalker - Seizoen 1

5

Stalker - Seizoen 1 (Eerste deel)

7

Nieuws (28)

Goed, na het gehad te hebben over Series en plaatsen te bezoeken en Series en vechten of vluchten wil ik het even hebben over een ander dingetje die in series opvalt; ze zitten altijd in de kelder of op zolder.
3 mei 2018
Nu deze week ook VTM zijn najaar-programma’s op ons loslaat, is het herfstseizoen helemaal op dreef. Dingen om naar uit te kijken zijn alvast Vermassen en Alloo In de Nacht. De belangrijkste nieuwigheden op andere...
5 sep 2017
Ook in 2017 gaan we gewoon door met de handige maandelijkse lijst die verteld wanneer, welk seizoen, hoe laat en bij welke zender/kabel/netwerk/streamingdienst series (weer) zullen beginnen*. Januari 2017 Zondag 1...
29 dec 2016
4

Populaire reacties (10)

1
03 okt 2014
Over het algemeen heb ik na 1 aflevering nog geen mening maar deze serie is wat mij betreft echt het slechtst van de najaarsopeningen. Het onderwerp stalking kan hele goede tv opleveren maar dit is zo cliché.
-
25 sep 2014
Heb je al een deel gezien dan?

Vergelijkbare series

The Following
10 stemmen
Scorpion
4 stemmen
Dexter
1 stem
Dark Blue
1 stem