Stalker

7.8 / 10
43 min
Misdaad, Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142015 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Stalker is een Amerikaanse drama-/misdaadserie van de zender CBS. De serie ging op 1 oktober 2014 in première.

Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Zijn zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in problemen gebracht, maar zijn eerdere gedrag kan nog wel eens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert in het veld en is gedreven door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Met de rest van het team beoordelen Larsen en Davis het dreigingsniveau van elke zaak en reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt, terwijl ze ook nog hun persoonlijke kwellingen op afstand proberen te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1

Populaire reacties (10)

avatar Arjensky
1
3 okt 2014
Over het algemeen heb ik na 1 aflevering nog geen mening maar deze serie is wat mij betreft echt het slechtst van de najaarsopeningen. Het onderwerp stalking kan hele goede tv opleveren maar dit is zo cliché.
avatar HereIsTom
-
25 sep 2014
Heb je al een deel gezien dan?

Vergelijkbare series

The Following
10 stemmen
Scorpion
4 stemmen
Dexter
1 stem
Dark Blue
1 stem
Stalker